středa 26. srpna 2015

School Outfit Ideas | Teri

Ahojte moji milí čtenáři. :-)
 Dnešní článek bude opět věnovaný škole. Doufám, že Vás to moc neděsí, ale myslím, že teď je asi správný čas uvědomit si, že škola brzy začne. Mně samotnou trochu deptal ten fakt, když nějaké Youtuberky začali vydávat videa Back to School na konci července. 
No, jak jste si už nahoře v nadpise článku mohli všimnout dnešní článek budou nápady na outfity a zároveň pár kousků, které patří mezi mé oblíbené. Mám dojem, že to bude spíš taková ta edice outfitů podzimní/zimní. Abych Vám nejdřív ujasnila můj styl oblékání tak můj styl oblékání je velice jednoduchý a abych se přiznala, když opravdu nevím co si mám vzít na sebe nebo spíš jak jednotlivé kousky zkombinovat, tak se obracím právě na outfity na netu. Proto Vám dám sem pár typů již vymyšlených outfitů, které se mi líbí.
--
 
 
Na tomhle outfitu se mi především líbí kombinace černá s růžovou! Podle mně je to hrozně roztomilý! A ty boty? Ty tomu dodají takový ten šmrnc na zimu nebo podzim, což podtrhne určité roční období. Mimochodem na zimu především preferuji takovéhle svetry ,které jsou třeba i o něco delší, nebo teplejší a vzorovanější ( k obyčejnému tričku) cardigany.
(Do teď lituji, že jsem si tyhle boty minulý rok v Primarku nekoupila:-/)
 
--
 
 
Pruhované černobílé trička naprosto miluju! Nejlepší na nich je, že se dají nosit s čímkoliv. Navíc pokuď outfit nechcete mít nějak extra obyčejný, můžete kousek nebo klidně celé tričko zastrčit do kalhot a bude to vypadat i tak skvěle a obzvláštněně!
 
--
 
 
Dalším mým oblíbeným výběrem je basic černé triko s džínami. Černé tričko které jsem tak dlouho postrádala a nakonec jsem si ho pořídila v New Yorkeru a to ještě ve slevě za cca 89,-. Naprosto parádně padne a je hrozně příjemný. Taky mám na něm ráda, to že není úplně na tělo. Když se zkombinuje s nějakými výraznějšími doplňky, může to udělat své divy.
 
--
 
 
Tohle je prostě božský! Přesně takové tričko, takový odstín šedé barvy + s tou kapsičkou hledám už hodně dlouho a snad ještě nikdy jsem na takové nenarazila, což mně hrozně štve! Outfit si představuji nějak takhle.. Toto šedé triko, obyčejné černé kalhoty a slip-ony.
Přijde mi, že v tohle směru ty slip-ony tomu dodají takovou tu šťávu pohodlného outfitu.
 
 
--
 
 
Pokuď už si na sebe vezmu nějakou košili, tak sáhnu po té džínové! Je to velmi jednoduchý outfit, ale tak dobře vypadající. Navíc vypadá pohodově a pohodlně. Miluji takovéhle kombinace! Já takovou košili nosím hlavně k tmavým kalhotům nebo khaki kalhotům, přijde mi že outfit pak celkově více vynikne než třeba v normálních džínách.
 
--
 
 Na podzim nebo na zimu nejraději nosím trika s dlouhým rukávem (které si stejně vždycky vykasám) nebo polodlouhým a to především v zimních nebo podzimních barvách. Miluji k takovým jednoduchým outfitům přidat třeba pouze delší náhrdelník, vysoké kozačky a šátek nebo šálu kolem krku. Vualá a outfit je hotový!
 
--
 
 
 
No a mým posledním nápadem na outfit je postavěný na mikinách a obyčejných teniskách. Na podzim tahle kombinace oblečení jako dělaná. Outfity tohoto typu jsem odkoukala od Ariany Grande ze seriálu Victorious. Nosila tam právě hodně mikiny, džíny a boty na styl Vans.
 
 
No a to by bylo k dnešnímu článku všechno. Snad se Vám líbil a doufám, že se někdo z Vás bude chtít aspoň něčím inspirovat. Každý, ale máme jiný styl. Sto lidí, sto chutí. :)
 
Jaký styl oblékání preferujete Vy?
 
xoxo TeriMiss.
 

8 komentářů:

  1. super outfity.. nejhezčí je ten před těma botama :D
    terievans98.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné outfity :) Takové šedé tričko taky sháním :D
    NÁŠ BLOG!!!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Vybrala si super kousky, všechny se mi moc líbí. Upřímně vůbec nemám ráda hodně barevné tričko a blbými nápisy :/ radši upřednostňuji jednobarevné nebo pruhované :)

    Back to school 2015 | Beauty Essentials

    OdpovědětVymazat
  4. moc hezké outfity :)
    www.kamiidk.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký článek, miluji oversized módu a samozřejmě nechodím večer ven bez pořádných podpadků. :)

    OdpovědětVymazat