pondělí 25. května 2015

Interview TAG.

Ahojtee, takže na začátek pár takových informačních zdělení.. vlastně bude asi jen jedna, ale co už:-D Články tady na blogu budou od teďka vycházet pravidelně v pondělí,středu a pátek. Vymyslela jsem to tak proto, protože je nepřidávám každý den pravidelně a tak mi přišlo tohle jako ideální řešení, abyste věděli, kdy tu vlastně očekávat nové články.:-)

Jinak dnešní článek bude další tag, jelikož jsem si všimla, že TMI tag měl docela úspěch za což jsem hrozně ráda, protože to vlastně byli jen tak věci o mně tak dnešní tag bude tak trochu u mém blogu, jak to vlastně všechno je apod.. Otázek je celkem 12 což je o hodně míň jak v předchozím tagu, ale to snad to nevadí:-) 


1. Ví tvoje rodina a přátelé o tvém blogu? 
Rodiče možná něco tuší, protože jsem se o tom párkrát zmínila, ale berou to v klidu a nějak to nehrotí. Jinak nikdo z mých přátel o tom neví a doufám, že snad ani nebudou. Pak by se to zase až moc rozneslo a už by to bylo... Akorát by si z toho pak zbytečně dělali srandu což nehodlám poslouchat.

2. Čte někdo z tvých přátel tvůj blog? 
Asi ne. Doufám, že ne.

3. Myslí si někdo z tvého okolí, že jsi blázen když bloguješ? 
Vlastně on by ani neměl kdo si to myslet a i kdyby.. No a co? Blogování mně baví a nepřestanu s tím, nehledě na názoru ostatních!


4. Jak a proč sis vybrala název tvého blogu?
No tak začnu otázkou jak jsem si ho vybrala. Jelikož jsme s jednou kámoškou před rokem měli úplně velkou úchylku stát se youtuberkami tak jsem si začala vybírat různé přezdívky, nějaké slova v angličtině až jsem dospěla ke konci MissTeri. Pak to zase nějak odeznělo...No a nakonec jsem si před měsícem a něco ( fuu to letí ) založila blog ,kde už MissTeri bylo obsazeno tak jsem ty dvě slova jen prohodila. Nechtěla jsem to měnit celý, protože už jsem na to byla zvyklá. :-D A proč? Miss - slečna,Teri - moje jméno.. takže proto. :-D 

5. Co jsi získala tím, že bloguješ? 
Hodně nových informacích okolo určitých věcí a tak nějak mi to i rozšířilo obzor například ohledně kosmetiky. A při špatným dni, rozhodně lepší náladu.

6. Jak si vybíráš téma článku?
Téma článků mně nejvíce napadají cestou ze školy, ve vaně a nebo když už jdu spát. :-D To se mi jich v hlavě hemží hrozně moc, takže si je vždycky pak zapisuju, abych na to nezapomněla. A nebo se třeba nechám inspirovat. :-)

7. Uvažovala jsi někdy o spolupráci s firmami? 
No tak nějak moc jsem o tom ještě neuvažovala, ale určitě bych někdy chtěla. Koneckonců kdo by z nás nechtěl? :-) 

8. O čem píšeš a jaké tipy článků čteš nejraději ty?
No tak nejraději píšu o tom co píšu na mém blogu, protože o všem tady mně baví psát. A jaké tipy článků čtu nejraději? Asi tipy (např. Co dělat když.. apod.:-))

9. Už jsi někdy napsala článek, který si následně z nějakého důvodu smazala? 
Ano, vlastně ten článek nebyl nějak skoro o ničem,protože jsem se akorát potřebovala vypsat. :-) 

10. Jsou nějaké blogerky, které Tě přímo rozčilují? 
Na takové jsem ještě naštěstí nenarazila. :-D 

11. Jaké rady by si dala tomu, kdo chce začít blogovat?
Že pokud opravdu chce, tak by do toho určitě měl jít. Nic tím nezkazí a kdo ví, co když se zrovna jeho či její blog chytne? :-)


12. Přemýšlela si o tom, že si založíš youtube kanál? 
Youtube kanál mám založený, ale mám ho jen proto, abych mohla odebírat nějaké youtubery či youtuberky, zpěvačky apod.. Na natáčení nějakých těch videí nemám totiž žádné dobré místo.. no a prostě blogování mi naprosto stačí!! 


Jaké články nejvíce baví číst vás? A má tu z vás někdo youtube kanál na který natáčí videa? Popřípadě mi ho hoďte taky do komentářů, ráda se podívám:-) 

4 komentáře:

  1. Moc hezký tag :) už se těším na ty články :) taky jsem si to tak zorganizovala :D

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  2. Když jsem viděla název tagu, tak jsem si říkala o čem asi tak bude. :) Neměla jsem žádnou představu, ovšem je to super tag. Byla jsem mile překvapena :) blogování ti jde a já mám ráda tvé články :))

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze začátku jsem taky vůbec neměla představu o čem bude, ale pak se mi zdál celkem zajímavý..Každopádně moc děkuju, takovéhle komentáře dotyčného opravdu potěší a ještě více nakopnou! :-)

      Vymazat