pátek 22. května 2015

MŮJ DENNÍ MAKEUP. | Teri


Ahojte, v dnešním článku se s vámi chci podělit o mojí každodenní makeup(ovou) rutinu. O takový ty pro mně nejlepší perličky a zase i o ty nejhorší, co mi třeba vůbec nevyhovují a neplní svojí práci. :-) 

Jako první začnu tím prvním co udělám a to je pleť. Než začnu s korektorem dávám si bázi pod makeup od essence. Báze mi vyhovuje, plní svojí práci. Moc hezky voní a zmatňuje pleť. Já si jí tám dávám taky pro lepší pocit toho, že je moje pleť více chráněná. :-) 



Po bázi následuje můj oblíbený korektor od essence v odstínu 03 Matt honey. Moje pleť má občas lepší dny, ale i naopak i ty horší a tenhle korektor se o to umí náramně postarat. Jde mi vlastně jen o to ,aby mi zakryl nedostatky, protože vysloveně makeup nepoužívám a je super!
  TEN KDO BY MĚL PROBLÉM S KOREKTOREM A NEVĚDĚL JAKÝ SI KOUPIT DOPORUČUJI TENHLE! 


A tenhle korektor?! Ten musím říct, že byl pro mně nejhorší.
 Za 1) vůbec nezakrýval
za 2) byl strašně oranžovej takovej
za 3) byl strašně cejtit na té pleti, protože byl takový mastný nebo jak bych to řekla
Prostě hrůza! Jeden korektor od essence uplně super a druhý propadák! 



A nakonec to všechno hezky zapudruju pudrem od Dermacolu, který je proti ucpávání pórů a sám by je ucpávat neměl. 


Další část jsou oči. Jelikož mám velké a modré oči snažím se je aspoň trochu zvýraznit a na moje oči stačí jen řasenka. Když si dělám linky moje oči se tím pádem zúží což mi vůbec nesluší. Nejprve používám kleštičky na řasy ,které by měly řasy natočit. Mám je z rossmannu. 



A samozřejmě potom řasenka. V poslední době jsem si hodně oblíbila od Maybelline. Řasy krásně prodlouží a neslepuje. Hlavně i díky kartáčku jelikož se zužuje dokážete si namalovat i řasy, které máte blíž u nosu. (Okaa, nevim jak speciálně to nazvat :-D) 


Občas dělám, že si vezmu tužku na oči a udělám si slabou linku na konci oka a pak taky kousek pod okem. Vlastně to zvýrazní ještě víc oko a taky ho trochu ztmavší. Tužku mám teda taky od essence v barvě černé. 



Když se rozhodnu udělat si trochu víc zvýraznění tužkou, vezmu si pak svůj štěteček na oči a tím to rozetřu. Vytváří to takový přirozenější vzhled + můj štětec na pudr, který používám. :-) Velký štětec je samostatně z rossmannu a menší štěteček taky, ale to už byla jaká si sada štětců. 


A jako poslední nesmím zapomenout na rty. Na svoje rty používám obyčejný lesk na rty. Nevím odkud je ,protože jsem ho dostala k narozeninám ,ale patří mezi mé oblíbené. Má přirozený vzhled, nemá žádné přebytečné třpytky a vaše rty vám opravdu rozjasní. 
(Někdy používám i rtěnku a to nejvíce nude rtěnku nebo růžovou rtěnku, která tak odpovídá mým rtům, ale to jsem semka nedala.) :-)


 xoxo TeriMiss.

10 komentářů:

  1. Super článek :) já používám vždy make-up od Astoru, tužku na obočí, řasenku od maybelline a pudr :) mimochodem tu, kterou máš ty, bych chtěla zkusit :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem celkově ještě neměla problém z řasenkou od maybelline ,ale tuhle jsem si zapamatovala nejvíc a je skvělá.. určitě bych ti jí doporučila! :-) Jinak děkuju:-)

      Vymazat
  2. Super jednoduchá rutina, nic složitého, to oceňuji :) Já tedy ve své rutině potřebuji stíny, jinak si připadám divně :D
    Lumiere of Fashion

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten pocit znám, ale pro změnu ne se stínama. :-D Děkuju! :-)

      Vymazat
  3. a nedávaš náhodou tú ceruzku aj na hornú vnútornú linku oka? lebo mám problém nájsť takú ceruzku ktorá tam dlho vydrží :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, bohužel nedávám takže promiň s tímhle ti asi moc nepomůžu :-/ :-)

      Vymazat
  4. Pěkné ! Já se poslední dobou skoro nemaluju :D
    dreammorebabe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:-) Mně to občas přijde zbytečný, že když se maluju tak málo tak vlastně nemusím skoro vůbec, ale já se pak bez toho citím divně. :-D

      Vymazat