neděle 10. května 2015

MY WISHLIST TOP 10

Jak vidíte podle názvu a podle obrázku, který je teda extra velký tak dnešní článek bude o tom co bych si vlastně chtěla pořídit. Jak víte nebo možná nevíte dávala jsem sem i takový "DIY" o tom jak si takový wishlist i udělat na papír, najdete ho ZDE. :-)

1. Hodinky - Už dlouho chci nějaké hodinky, protože se mi začali hodně líbit a navíc se hodí i jako doplněk tak vlastně i na sledování času. Mně se teda šíleně líbí zlaté hodinky!


2. Zlaté prstýnky - Ty se mi taky neskutečně líbí. Na prstech když jich máte víc to podle mně vypadá strašně krásně. Myslím, že by je měli mít v New Yorkru, ale bohužel já se tam ještě nedokopala. Bohužel jsem nenašla obrázek s více prstýnky, ale takhle si to například představuji. Takové ty jemnější a teď si vemte, že jich máte na prstech víc a prostě různě velké. Aaaach!! 


3. Nude rtěnka - Tu bych taky chtěla, a nakonec jsem si jí i koupila v DM. Je od Essence a je v odstínu 04 It's nude time! :-)





4. Černou a větší kabelku - Jelikož já kabelky moc nenosím tak ,ale u týhle bych klidně udělala výjimku. Mám pouze takový ty menší přes rameno, tak bych chtěla jednu takovou větší prostě na normální nošení. Je úplně univerzální a poslední dobou se mi začala líbit v několika outfitech, když jsem na ní natrefila. 


5. Sandálky - Jako další tu mám sandálky. Taky opět se mi začali líbit, protože mi přijdou takový, že se hodí ke všemu a jsou opět univerzální. Je jedno jestli si je vezmete k šatům, sukni nebo kalhotám. Já jsem měla asi dvoje ,ale u obou se mi zničila podrážka a byly mi menší. :-( 


6. Černé skinny džíny s vysokým pasem a dírách na kolenou - Omlouvám se, ale nevím jak se těmto džínám nějak specificky říká tak jsem to nazvala takhle :-D A asi ani není co k tomu dodat. :-) 

7. Černé / šedé basic tričko - Přijde mi, že tohle je věc, která mi ve skříni chybí a ,která je celkem zásadní. Já bych si je představovala jako takový ty volnější trička s krátkým rukávem a trošku delší ,abych si je třeba mohla zastrčit do kalhot nebo podobně s nimi experimentovat. 


8. Crop tops - Výborná specialitka na léto:-)


9. Trička s průramky - O těch jsem teda přemýšlela už dýl a taky se mi moc líbí. Hlavně mám takový ten pruh na tu podprsenku a tady to je výborný způsob jak to využít. :-)



10. Dlouhé šaty - Ty jsou pro mně TOPkama. Strašně se mi líbí například s tou kombinací s těmi sandálky. 


Tak to by bylo asi tak nějak mých 10 věcí, který bych si chtěla pořídit. :-) 

Máte taky něco co byste třeba chtěli a uvažovali o tom už delší dobu? 


14 komentářů:

  1. Mám hooodně podobný wishlist :) Zlaté hodinky jsou klasika, která se neomrzí :)
    Vekou černou kabelku sháním do školy, proto potřebuji, aby byla bytelná a poutka vydržela učebnice. A zadumala jsem se a vlastně také žádné šedé volnější basic tričko nemám a asi si ho doběhnu koupit. Strašně se mi líbí v kombinaci těch černých highwaist kalhot, které tu také máš. Jen ho zastrčit se předu a jinak nechat volné, úplně to vidím :)
    Lumiere of Fashion

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, tady ty outfity se dají uplně parádně kombinovat a vypadá to strašně hezky! :-3 :-)

      Vymazat
  2. Super věci. Černou kabelku na wishlistu taky mám. Už mám dokonce vyhlídnutou jednu z H&M, tak uvidím jestli si ji koupím :) Hodinky taky nutně potřebuju strašně bych chtěla hodinky Daniel Wellington, ale to mi nikdo nekoupí :D :( černý skinny taky nutně potřebuji a dlouhé šaty se mi strašně líbí ale já je nosit nemůžu, protože měřím jen 152cm, takže by to na mně vypadalo hodně blbě :D

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je hrozný, že tady od těch různých návrhářů jsou ty hodinky hrozně drahé , protože bych je jinak brala hned :-D :-( To si tak maličká? Jeeej :-D

      Vymazat
  3. Tu rtěnku mám taky.. nebo spíš měla.. použila jsem jí dvakrát a od té doby jí nemohu najít :(

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY, budu ráda, když se zapojíš!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ouu, tak to ti budu držet palce, aby se co nejdříve objevila! :-)

      Vymazat
  4. Máme stejný styl! Hrozně moc musím mít ty černé džíny, zlaté hodinky a po kabelce už taky nenápadně pokukuju. Hrozně se těším, až zase vyrazím na NÁKUPY!! :)

    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Super výber! Dúfam, že sa ti podarí zohnať všetko :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám podobný wishlist jako ty :) Mimochodem máš hezký blog, rozhodně jsem ho nenavštívila naposledy!! Byla bych moc ráda, kdybys i ty navštívila můj blog, případně se stala mojí čtenářkou (čtenářství vždy ráda oplácím)!! Měj se hezky..:)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  7. Rúže od Essence sú (podľa mňa) skvelé. Takýto nude odtieň by sa mi hodil, no nechcem teraz na nič míňať peniaze, lebo aj keby som si kúpila len lízatko, išlo by to so mnou potom dole vodou. :)) Tie malé zlaté prstene nájdeš aj v H&M. Ja som si tam také kúpila asi pred týždňom a strašne rada ich nosím, na ruke vyuerajú úžasne. keď tak sa tam choď pozrieť. :) Asi všetko by som chcela tiež, nanič už je písať všetko osobitne. :))

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mně jsou taky skvělé a nestojí tolik:-) Och, sakra.. škoda, že mi tu H&M nemáme:-( Každopádně děkuju za typ:-)

      Vymazat