pátek 1. května 2015

RECENZE: BALEA PURES VOLUMEN SHAMPOO + SPüLUNG, TROCKEN (DRY) SHAMPOO

Krásný den všem, jak se máte?:-) V dnešním článku budu recenzovat přípravky od Baley. Bude to rozdělené na dvě části. Začnu tedy tou vlasovou.


1. a 2. Název: Balea pures volumen shampoo
Cena: 30-59kč
Název: Balea pures volumen spülung 
Cena: 30-59kč

Popis: Tato řada od Baley což je šampón a balzám na vlasy slibuje až 3x větší objem. Jsou určeny pro jemnější vlasy ,je s kolagenem a také vám má zajistit 24 hodinový Push-up efekt. Panthenol, který je ve výrobcích použit dodává vlasům intenzivní hydrataci. Pro posilování a zhuštění vlasů je zde použit keratin s kombinací s minerály. Neobsahuje žádné silikony + je s anti-statickým komplexem.

Můj názor: Musím říct, že jsem se šampónem naprosto spokojená! Objem vlasů je tam naprosto znát, sice jsem nepočítala ani si nějak nevšímala pokud celých 24 hodin, ale jestli máte z nadýchaností vlasů problémy tak tohle určitě doporučuji:-) Šampón i balzám opravdu krásně voní!! A sice nevím jestli je to zásluha těch šampónů, ale teď když jsme jeli pryč tak já si vlasy myji každý den jelikož se mi docela hodně mastí, ale díky téhle řadě, především šampónu my vydrží klidně i dvě noci! S tím balzámem jsem nebyla teda nějak ohromená, protože se mi zdálo, že skoro vůbec nesplnil svojí práci a konečky vlasů mi vůbec nepomohl rozčesat. 

3. Název: Balea trocken shampoo 
    Cena: 60kč 

Popis: Suchý šampón od Baley slibuje, že váš účes bude opět nadýchaný, snadno upravitelný a především ještě déle vydrží. Tento suchý šampón by měl osvěžit a vyčistit vlasy bez nutnosti umytí.

Můj názor: Pro tento suchý šampón jsem sáhla především proto, jelikož byl první, který jsem viděla + levný a k tomu jsme ještě pospíchali takže mi nezbylo nic jiného než si ho vzít s pocitem, že si budu na školním výletě mýt vlasy méně. Každý si suché šampóny chválil takže jsem ho taky chtěla zkusit. Vůně mi byla opět příjemná. Balea mi ještě nikdy vůní vůbec nevadila. Se zkušeností tohoto šampónu musím říct, že mi nějak moc nepomohl. Možná tak na hodinku až dvě, ale potom už znovu nic. Dále mi také vadí, že když si ho stříknu na temeno hlavy zůstanou mi tam bílé až šedivé stopy a vypadá to jako kdybych měla šedivou hlavu! :-D Pak se tedy musí znovu vzít hlava ručníkem a popřípadě i fénem. 

Vyzkoušeli jste už některý z těchto tří výrobků? A vaše názory?

2 komentáře:

  1. Z Baleyi jsem dlouho nic neměla, ale po tom šampónu kouknu, protože zatím všechny objemové šampony, co jsem zkoušela mi mastily vlasy a objem nějak přidat nezvládly.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře, určitě doporučuji! Když tak se pak ozvi jak si se šampónem byla spokojená:-)

      Vymazat