úterý 19. května 2015

#3 TIP: JAK NA ZÁBAVNĚJŠÍ UKLÍZENÍ!?

A Clean Room
zdroj: We♥it

Krásný den všem, jak se máte? :-) Já celkem dobře, hlavně jsme dneska školu měli od 9, což bylo super!! :-D Taky se vám teďka vůbec nechce chodit do školy? Protože mně vůbec, ještě když je venku takový krásný počasí. Mám radši když je zataženo a je třeba teplo, to je ve škole taková lepší nálada a celkově atmosféra mi přijde. :-D No, ale zpátky k tématu.. Dnešní článek se bude týkat takových menších typů pro lepší uklízení. Uklízíte rádi? Já docela jo. Jelikož já docela nesnesu bordel třeba v pokoji. Vždycky všechno musím mít srovnaný a uklizený na místě, ale někdy mám chvíle, že se na to prostě vykašlu a nebo se mi do toho uklízení vůbec nechce a používám okamžitě jeden z těchto typů. Jinak některé používám neustále! 

1) Pusťte si písničky - Tohle však splňuju ve všech směrech. Já nemám ráda ticho a proto furt poslouchám písničky. Pomáhá to na uklízení, navíc se vám do toho chce hned víc. Poslední dobou nejvíc remixy, protože mi písničky dochází. Pokud máte nějakou ,které se vám líbí napište mi jí do komentáře:-)

2) Tancujte si, hopsejte si.. - Ok, nevím pokud je tohle ten nejlepší typ na uklízení, ale když jsem byla menší a neměla uklízení tolik v lásce, vždycky jsem si zvedla nějakou věc a pak se sní třeba zatočila nebo přeskákala pokoj ke skříni apod.. :-D

3) Hledejte inspiraci - Co třeba já dělám je, že se koukám na Room tour a vždycky mně to přiměje uklidit si.. Nebo třeba když se dívám na videa o skladování kosmetiky donutí mně to uklidit si šuplíky, kde tu kosmetiku mám. 

4) Nenechávejte to na zítřek - Když uklízení nemáte rádi a konečně se do toho pustíte, prostě to dodělejte až do konce a nenechávejte to na zítřek.Vytřete si, vysajte si, utřete si prach. Pak si aspoň ulevíte, že to nebudete zase nějakou dobu muset produkovat.:-)

5) Udělejte si seznam - Přesně tak. Vypište si na papír několik bodů co si všechno chcete uklidit a dejte si to třeba na nástěnku nebo na nějaké viditelné místo. Bude vás to tam pořád strašit a pokud máte vytrvalost a necháte to tam dost dlouho tak vás to nakonec nakopne k tomu to vážně udělat. 

6) Pořiďte si do pokoje nějaké doplňky - Třeba i tohle mi pomáhá. Když si něco koupím chci to dát do čistého prostředí a ne jen tak na zaprášenou poličku. 

7) Zapalte si svíčku - Jakože opravdu? Anoo. Dodá vašemu pokoji krásnou vůni při uklízení.

8) Zapněte TV - A nebo pokud dávají nějaký váš oblíbený seriál, film zrovna v tu dobu v televizi, pusťte si jí místo písniček, ale nezapomeňte uklízet. Aspoň na to nebudete tolik myslet a půjde to samo:-)

------------------------------------------------------------------
Tak to by bylo všech 8 tipů. Bohužel víc mně jich nenapadlo, ale tohle jsou takový ty tipy, který používám i já a určitě některý z nich už i vy. Třeba to s těmi písničkami. :-D :-) 
Napište mi do komentářů jak to máte s uklízením vy a jestli by jste ještě něco k těmhle tipům doplnili. :-)

8 komentářů:

  1. Super článok! :) Ja to mám s upratovaním tak rôzne, niekedy sa nemôžem ani pozrieť na neporiadok, tak začnem upratovať a niekedy zase si poviem, že ak sa to neodprace samo, tak to tam zostane... Ale tiež ma inšpiruje pozerať videa vlogeriek, že ako skladujú kozmetiku a tak a potom si to aj ja nejako preložím :) A úplne najviac neznášam pri upratovaní ticho, tak si tiež pustím hudbu, videa, telku... proste niečo :) A neviem akú hudbu počúvaš, ale odporučila by som všetko od Charlie XCX (hlavne London Queen a Boom Clap) a od Lany del Rey- Dark paradise. Viem, že je to staršie, ale zbožňujem to :D
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :-) Charlie XCX občas poslouchám, ale Lanu del Rey ani moc ne, ale písničky si poslechnu, protože jsem fakt zoufalá a furt poslouchám to samý :-D

      Vymazat
  2. Skvelý článok! Mne sa upratovať nikdy veľmi nechce, no vždy keď si pozriem nejaké Room tour video, mám chuť moju izbu zmeniť od úplných základov :D S pesničkami a doplnkami som na tom taktiež podobne :D Ufff, do školy sa nechce ani mne (ale vlastne... Kedy sa komu chcelo, všakže?) ale už iba pár týždňov a máme prázdniny :) Keď sa na to pozriem z tohto hľadiska, trochu sa mi zdvihne nálada :)
    Čo sa týka hudby - ja mám rada Arctic Monkeys a inak počúvam asi úplne všetko :D
    Inak máš veľmi pekný blog - pridávam sa medzi pravidelných čitateľov ;)

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň tak, že ty prázdniny už to konečněěě jistí!:-D Děkuju za tip na písničky:-) A děkujuuu!! :-)

      Vymazat
  3. U mě by zaplá televize nefungovala :D nakonec bych si sedla a čučela na ni :D:D
    Taky nemám ráda bordel:D ale někdy to na mě příjde a je mi to jedno :D

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat