pátek 26. června 2015

BIG HAUL

Ahojte.:) Dnešní článek bude takový větší haul. Některé věci už mám déle, některé jsem si pořídila nedávno. Je to teda od všeho něco. Mám tu věci z kosmetiky a oblečení. Na některé produkty plánuji udělat i recenze. :)


Tohle proužkované tričko jsem si koupila v New Yorkeru. Jelikož jsem takové tričko ještě neměla a taky bylo na mém seznamu věcí, které bych chtěla tak jsem si ho koupila. Na obrázku vypadá strašně široké, ale jinak není. Když si ho oblečete spadne vám a je super. Taky se mi tam líbí ta kapsička (na obrázku v pravo nahoře.) :)



Jako další kousek je bílý crop top z C&A. Doufám,že na tom bílým pozadí jde aspoň něco vidět:/ Za to se omlouvám. :/ V horní části toho crop topu to má takovou krajku. Je super jak k sukni, tak ke kalhotám z vysokým pasem. :-)


A když už jsme u kalhot s vysokým pasem tak tady mám tyhle ty dvoje kalhoty, které jsou úplně stejné až na barvu. Jedny jak můžete vidět jsou obyčejně černé a druhé džínové. Strašně jsem si je oblíbila, protože jsou hrozně pohodlný a skvěle sedí! Ty jsou teda taky z New Yorkeru.


Tentokrát tu mám něco z drogérie DM a jsou to tyhle ty tři přípravky od Balei. První je tedy sprchový gel, druhý ochranný sprej na vlasy před teplem a ten třetí výrobek jsou vlastně odličovací tampónky na oči s olejkem. Sprchový gel opět nezklamal svojí vůní! Jinak na další dva přípravky čekejte v brzké době recenzi. 


Další co mi tentokrát přivezla mamka je nové pyžamo. Je to vlastně obyčejné tílko a pyžamové kalhoty. Je to hrozně příjemné na tělo, ale u těch kalhot je dole na nohavicích taková stahovací guma no a když si pak druhý den chcete vzít sukni tak není moc dobré v tom spát, protože pak jsou vaše nohy od té gumy otlačené.


Další dva produkty, které tu mám je deodorant a olejíček na vlasy. Deodorant je přímo z Rosmannu a myslím, že je to ta jejich značka. Opravdu krásně voní a i přiměřeně drží. Olejíček od GLISS KURu je taky z Rosmannu a na ten taky čekejte recenzi. :-)


Tohle modré tílko mi také přivezla mamka a je také fajn. Ráda ho nosím a s černými kalhotami vypadá pohodově. :-) 


Řasenku od Rimmelu a tu konkrétně tuhle už jsem jednou měla a musela jsem si jí koupit znova, kord když byla v Rosmannu ve slevě! Proč jsem si jí koupila bylo hlavně kvůli jejímu kartáčku, který je docela malý oproti řasenkám, které mám a to jsem potřebovala. Dělá dlouhé řasy a neslepuje. Akorát co mně na ní štve, že ta řasenka se jakoby ani tolik neotře a proto pak na tom kartáčku jsou hroudy té řasenky. Jinak je super! :)


A nakonec tohohle dnešního haulu tu mám hydratační krém od Garnieru. 


Můj názor je, že se dobře roztírá a pro můj dobrý pocit je vážně hydratační, takže hydratuje celý váš obličej. Já ho tedy používám před tím než jdu spát. Jinak co je jeho plus je, že hezky voní. :)
----------------------------------------------------
A to by bylo všechno k dnešnímu článku. Konečně jsem našla kabel od foťáku, takže huráá!! :-D 

Líbil se vám dnešní haul ? Vlastníte nějaké oblečení či produkt ? 
Dole mi zanechte komentář, ráda si počtu. :)

PS: Pokuď jste si někdo všiml, že v některých starších článcích nejsou fotky tak se na tom pracuje. Já střevo jsem totiž vymazala ty fotky a teoreticky se mi to vymazalo i v těch článcích. *facepalm* :-D

  

7 komentářů:

  1. Super článek. Taky takový chystám akorát mám problém s foťáke. Blbě fotí zmetek jeden! :D Líbí se mi to proužkované tričko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jinak foťák mi taky nefotí nic moc noo. :-D :)

      Vymazat
  2. To modré tílko je vážně super, moc se mi líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. pásikové tričko je pekné :) inak super nákup
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat