pondělí 29. června 2015

Život podle Teri #1 ▶︎ GRWM - O UTUBERINGU 2015 videa,fotky,názory..

Ahojte, jak jistě nevíte v sobotu jsem se zúčastnila akce zvaná Utubering. Tato akce spočívala v tom setkat se s youtubery osobně a to především s českými a slovenskými. Pro ty kteří tam nebyly se tu dneska s vámi podělím o mé zážitky. :) Já tam byla s kamarádkou, takže celé to vlastně začalo tak, že jsme musely čekat než nás pustí dovnitř. Bylo tam nespočetně lidí. Všichni předbíhali, tlačili se.. V tomhle jsme byli přibližně hodinku. Hodinu jsme čekali před tím než nás pustí do celé samotné akce. Když už jsme dorazili ke stánku, ,kterých tam bylo asi 5.. potvrdili jsme, že jsme Utubering zaplatili a dostali jsme fialový náramek, který odhaloval, že jsme návštěvníky akce, mapu areálu a program. 




Vyrazily jsme tedy dál a byly jsme rády, že už tam jsme. Pak už jsme jen viděli stánky na různé youtubery, kde byla jejich cedulka se jménem. Byli tam 4 zóny a to fashion, entertainment, gaming a music a potom hlavní stage. Každá tato zóna měla svoje pódium, kde měli různí youtubeři svoje programy. S kamarádkou jsme nevěděly kam skočit jako první. Na Teri Blitzen byla hrozně dlouhá fronta, vážně dlouhá. Co jsem četla, lidé tam stáli třeba až dvě hodiny a stejnak jí neviděli. 2x taková fronta byla i na Goga. Na Gabču (Gabrielle Hecl) jsme se tedy postavily do fronty jako první. Potom přišla a celá fronta zmizela a lidé se začali znovu cpát takže organizace tady v tom byla pěkně na houby, navíc potom nám zdělila, že bude muset zachvíli odejít ,takže jsme si řekly ,že na ní počkáme až potom znovu přijde. Rozhodly jsme se tentokrát jít k Jonášovi (Johny Machette). Vystály jsme si frontu necelou hodinku a když jsme se blížili, securité nám oznámilo, že tu čekáme zbytečně, že tento stánek končí, přitom na programu stálo, že tam má být ještě 2 hodinky! Opravdu nás to naštvalo a nestalo se to jen nám. Youtuberky se kterýma jsme se vyfotili byly A Cup Of Style. Ty tam vlastně byli jako návštěvníci, stejně jako my za což jsem byla ráda, protože se na ně ráda koukám. Mají úžasné vlogy a blog. (Ano vypadám tak jako kdybych skočila do záběru, ale co už:D). Holky byly strašně milé a zlaté! :-)


Pak jsme potkaly Týnuš Třešničkovou se ,kterou jsme také hodily fotku. Byla opět zase strašně laskává a milá. :-) 


Měly jsme štěstí, že jsme zrovna šly kolem Johnyho Valdy stánku, kde jsme potkaly Lucku a Sisu od Goga. :) Vyfotila jsem se tedy jen s Luckou. Chtěla jsme říct i Sise, ale Lucka pospíchala a pak se sní všichni chtěli fotit, jelikož jí taky zahlídli takže to bylo vážně na rychlo a jsem ráda, že tu fotku s ní vůbec mám. :)


A na tom stejném místě za tou klecí jak vidíte v pozadí stál i Vadak. Musím říct, že tohle bylo vážně lepší je potkávat takhle mimo, kde si jich lidé tolik nevšímali, než na ně čekat fronty a nakonec se nedočkat. Vadak byl taky super, se všemi kdo chtěli se tajně vyfotil, protože říkal, že tam být nemůže.:D


A to bylo všechno se kterými jsem se vyfotila. (Btw nechápu proč na všech fotkách vypadám jak žalud -_- :D) Především jsem se potom chtěla vyfotit s Teri, Gogem a Gabčou. Bylo to ,ale nemožné. Kdybychom nešli v tu chvíli kolem A Cup Of Style, nedostali by jsme ani její podpis, který se tam rozdával.. Takže aspoň to. :-) Je to opravdu hodně zmačkaný a to proto, protože tam začalo pršet a mně promokla celá kabelka, takže jsem to doma potom ještě fénovala. :D


Čaj s Teri live:


Jonáš s Gabčou:


Gabča: 






Co bych Utuberingu vytkla bylo těch hodně lidí a tím i dlouhé fronty + organizace. Kdyby se omezila kapacita, každý by měl příležitost setkat se s každým, pokecat a poznat je. Jinak celý Utubering byl skvělý, hudba vůbec nezklamala.:) Chci poznamenat, že sice s youtubery nemám fotky, ale všechny jsem viděla.

Na sobě jsem měla:

černou skater sukně -Primark-
věneček do vlasů
bílý crop top  -C&A-
slip-on  -New Yoerker-
melírovaný přehoz  -New Yorker-
béžová kabelka -?-

Líčení: 

štětec na pudr -Rossmann-
pudr -Dermacol-
krém -Nivea-
BB krém -Nivea-
linky ve fixe -Miss Sporty-
řasenka - Rimmel-

BTW: Květinový věneček jsem si potom sundala, jelikož pršelo a nechtěla jsem, aby mi zmokl pokud by jste se ptali. A omlouvám se za kvalitu na fotkách, fotila jsem je na telefon.

Byli jste i vy na Utuberingu? :)

Jinak podle všech informací pokud jste se na Utubering nedostali tenhle rok tak by měl být i v roce 2016. Takže nezoufejte, příští rok to určitě vyjde! :)
xoxo TeriMiss.

Jinak pokuď chcete můžete mně sledovat na instagramu, kde sledování oplácím. 
Napsat mi na email, ráda vám třeba s něčím poradím nebo pomůžu s čím budete chtít. :-)
A nakonec na google+. 

  

6 komentářů:

  1. Já jsem se nezúčastnila, protože to mám přes celou republiku, ale nečekala jsem, že tam bude až tolik lidí o.O

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky ne..Slibovali jak kapacita bude omezená a vůbec mi tak nepřišlo. Lístky se tam pak tiskli i na místě, takže jim šlo asi především o to vydělat za tu akci. :-/

      Vymazat
  2. Slyšela jsem o něm, ale není to můj šálek kávy. Taky mě překvapilo, že tam bylo tolik lidí :) Je fajn, že se pořádají takovéto akce, a že blogový svět se dostává trošku do povědomí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na fotkách vyzeráš veľmi pekne :) a musela to byť zaujímavá akcia, ale takéto veľké davy ľudí nie sú úplne pre mňa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu:) ale připadá mi jako bych na všech vypadala jak žalud. -_- :-D
      Byla, až na tu kupu lidí:/

      Vymazat