neděle 21. června 2015

Oblíbené jarní/letní laky 2015! | Teri

Zdravím, jak se všichni máte? Já se mám celkem dobře, akorát mně mrzí ,že jsme včera prohráli s Kanadou:-(:-D Ten kdo kouká na hokej pochopí. Mimochodem je tu někdo takový?:-) Jelikož jsem za poslední dva dny nic nepřidala, protože jsem neměla skoro žádné nápady a nechtěla jsem je nějak odbýt! Snad to pochopíte.:-) Samozřejmě, teďka se budu snažit být aktivnější, aby se to tu více rozjelo. Mám předepsané a předfocené docela dost nápadů na články, které vyjdou v dalších dnech:-) 
Dnešní článek bude o mé sbírce nejoblíbenějších laků na jaro/léto. Jelikož laky jarní/letní narozdíl od podzimních/zimních odlišuji, rozhodla jsem se vám sem dát takové ty moje TOP laky na tuhle sezónu. :-) 



Ano jsou to především ty laky, které moje mamka přinesla. Jinak ano, pro tuhle sezónu, zařazuji i ten fialový lak, pak ten červený a nakonec něco mezi červeno-růžovou. Jinak tyhle laky nebo aspoň především ten fialový a červený bude i v článku pro podzimní/zimní laky.:-) Já jsem tedy hned zkusila ten žlutý a musím říct, že na nehtech vypadá vážně dobře!!!:-)


Jinak jsem zaregistrovala, že se docela nosili i takové ty fosforové barvy například růžová, oranžová, které určitě taky nejsou na škodu! Měly jste nebo máte nějaký? Já jsem měla a vlastně mám i oranžový, který se mi moc líbil, ale jelikož byl od vietnamců (což už nikdy neudělám a takový si tam už nikdy nekoupím) tak jsem si musela dělat 5 vrstev. Jako opravdu 5 vrstev a pak jsem myslela, že to neodlakuju...



Jaké barvy laků se líbí vám a ,která značka vám nejvíce vyhovuje ? :-)

18 komentářů:

  1. Laky od Essence jsou skvělé :-) rychle schnou, velký výběr :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/me-elfi-zlaticko.html

    OdpovědětVymazat
  2. Já koukám na hokej. Ta včerejší prohra mě naštvala, je to škoda. Ale doufám, že dneska ta placka bude naše :) Nejvíc se mi líbí ten žlutý lak :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda, ještě když jim ho ty rozhodčí neuznaly-_- Taky doufám!! :-) Děkuju! :-)

      Vymazat
  3. Prohra s Kanadou mě také mrzí, ale svět se mi kvůli tomu nezboří :-). Hezké barvy laků.

    OdpovědětVymazat
  4. Máš super zbierku lakov, krásne farby ;)
    Michelle

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná sbírka!! Já si laky bohužel neužiju, při lezení mi nevydrží :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A zapomněla jsem dodat, určitě vyzkoušej laky od Miss sporty a Gabriely Salvete, jsou mými nejoblíbenějšími :) Lumiere of Fashion

      Vymazat
    2. Laky od Miss sporty mám taky, ale to jen takový ty tmavší barvy a taky mi dost vyhovují jinak od Gabriely Salvete určitě taky zkusím. Děkuju za tip!! :-))

      Vymazat
  6. Ahoj, koukám, že máš pěknou sbírku. :-) ESSENCE používám již dlouho. :-)
    http://melouny.blogerka.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Essence mám třičtvrtě laků v mé sbírce a ještě nezklamaly! :-) Děkuju:)

      Vymazat
  7. Ahoj, koukám, že máš pěknou sbírku. :-) ESSENCE používám již dlouho. :-)
    http://melouny.blogerka.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Ja mam cerveny a dobry, tento zluty vypada fakt skvele ikdyz ja zlute nehty moc v lasce nemam, ale tento vypada fajn.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat