středa 3. června 2015

PROČ VĚŘÍM NA DUCHY? - PART II



Už jste někdy měli pocit jako by jste v jedné místnosti, bytě nebo domě nebyli sami i když jste měli být? Začnete si všímat všech maličkostí, třeba toho co se pohne, když vám křupne podlaha a hned jste celý vyděšený a nevíte co by jste měli v tu chvíli udělat? 

Takže ahojte moji milí čtenáři, dnešní článek bude samozřejmě PART II toho proč věřím na duchy, ale dneska to bude něco co se mi vážně stalo a prostě si to do dneška neumím vysvětlit. Možná to bude trochu delší podle toho co všechno mně napadne. Snad se vám to bude dobře číst a vydržíte až dokonce, jelikož moje písemné schopnosti jsou občas prostě trochu divné:-D
.
.
První příběh nebo událost.. se stala, když jsme byli na školním výletě se třídou. Bylo to tam v celku super. Byli jsme rozdělený po 4-5 na pokojích no a samozřejmě my jsme museli dostat pokoj hned vedle učitelů.. "bomba :-)" a ty další 4 holky od nás samozřejmě dostali pokoj v horním patře.....
No a jelikož s nima na pokoji byla ještě taková jedna holka, která se baví ,ale víc s náma tak nám skoro pokaždé říkala co dělali. No a jednou nás to docela zarazilo. Řekla nám, že holky si začaly utahovat z vyvolávání duchů a krvavý Marry. Pak pokračovala a nakonec z ní vylezlo, že 3x před zrcadlem řekla ta jedna "Krvavá Marry"... no a ten kdo to zná tak by se to správně nemělo, protože je jakože známo, že by se tam ta krvavá Marry měla zjevit.. Nakonec jsme šli teda k nim na pokoj, jelikož tam byla celkově taková větší sranda než dole vedle učitelů, no a ony tam různě běhaly sem a tam, smály se ,že se doslova válely smíchy na podlaze.. Doslovně. A právě ta jedna holka se opřela o dveře těch dveří od koupelny a ta klika se pohla! Fakt jako by chtěl někdo otevřít, takže dolu a pak zase nahoru. Viděla jsem to já a pak ještě jedna ,která se teda podívala do koupelny, kde nikdo nebyl!
Vážně vám nelžu, tohle se vážně stalo a bylo to strašně vidět.. nebylo to jen málo, ale fakt to nikdo stiskl.



Jako další tu mám takovou věc, která se mi stává furt poslední dobou. Měla jsem králíka jménem Ferda:-D no a on před necelým rokem umřel. Vždycky když teďka přijdu domu, tak ho tu furt cítím! Možná je to taky proto, protože to možná načichlo.., ale to není všechno. Pokaždé když si jdu večer kolem půl 11 pro něco lehkého do ledničky, tak všude uplně ticho a teďka já stojím u tý ledničky a normálně slyším jak vždycky když se kolem něho prošlo tak on dal ty packy na tu klec a pak snimi zase sjel dolů.. tohle pokaždé když jdu do ledničky pro něco slyším!

Další taková menší nehoda se stala když tu asi před 5 lety byla jedna moje kámoška. Byly jsme u nás doma a my jsme měli jedny bonbóny v takový skleněný nádobě, no a teďka jsme v mém pokoji a ona, že si pro jeden půjde. Zachvíli slyším takovou ránu, tak jsem tam přiběhla a všude po zemi byly ty bonbóny rozsypaný a ta skleněná nádoba byla celá rozbitá. Zeptala jsem se jí proč to pustila a ona, že viděla nějakou paní v klobouku, tak se jí lekla a pustila to. To mi taky přijde takový divný, protože si nemyslím, že by to pustila naschvál..nebo jí to prostě jen spadlo a ona to chtěla něčím zakrýt.

Stává se vám, že doma máte kočku a občas se chová vážně divně a to třeba tak, že furt zírá na to jedno a samé místo? Tohle se teda nestalo mně, ale jedné mojí kamarádky tetě, která stím šla někam k nějaký poradkyni nebo kam.. dejme tomu, že k poradkyni. No a ta poradkyně jí řekla, že pokuď se tohle stává tak ať zhasne světla a všude začne fotit. Takže to udělala a pak poslala právě té mé kamarádky mamince fotku, kde u televize stál jejich zesnulý děda. A proč právě u televize? Protože tu prý měl "nejradši".
.
.
To jsou tedy asi všechny příběhy na které jsem si vzpomněla. Možná je jich i víc, ale teď opravdu nevím. Nějak tohle mně přinutilo věřit na duchy + takové ty horory s duchama, které jsou skutečné události. No a to by bylo asi tak všechno k dnešnímu článku. Napsala jsem ho protože mně samotnou baví se na videa či články tohodle typu dívat/číst. Snad vás aspoň trochu bavili a dočetli jste se až sem. :-)


Takovýhle obrázky úplně nesnáším..

Věříte na duchy? Stali se vám podobné věci?
 Určitě mi je napište do komentáře, protože jak píši baví mně číst posty tohoto typu. :-)
xoxo TeriMiss.

Jinak mně můžete začít sledovat na instagramu, napsat mi email nebo se podívat na můj google účet:)
  

6 komentářů:

  1. je medzi nami nejaká energia, čiže tzv. duchovia :), s takými vecami sa netreba zahrávať, sú to len duše ktore nemaju na zemi niečo vyriešené, napr. malé detičky vidia duchov? prečo? pretoža majú čistú dušičku bez hriechov :) Pekný článok _)

    https://clodyteenmummy.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec nechápu jak si z tohodle mohly udělat srandu..
      Děkuju moc:-)

      Vymazat
  2. My měli dřív papouška a ten taky vydával takové divné zvuky, pak nám umřel. Když u nás doma byl přítel, řekl, že slyší papouška, přitom už byl papoušek dávno mrtvý. Pak se přišlo na to, že ty zvuky dělala lednice :-D
    A v koupelně máme kliku, která se občas sama pohne. Prostě všechno má své odůvodnění proč se to stalo.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky věřím na duchy a strašně mě vyděsí, když se třeba pohned nějekej list a já 100% vím,že není průvan. A nebo když mě jednou spadl obraz v noci tak to mě hodně vyděsilo.

    Everything about my life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, občas mně taky takové maličkosti dokážou vyděsit. Třeba když zrovna dokoukám nějaký horor. :-D

      Vymazat