pátek 10. července 2015

50 RANDOM FACTS ABOUT ME | Teri

Cactus, on film.Pentax ME Super, Kodak Gold 200.
Website | Facebook |

 Instagram |

 Twitter

Ahojte, dnešní článek jsem se rozhodla pro 50 faktů o mně. Jsem opravdu zvědavá jestli jich 50 nakonec napíšu a neskončím u nějakýho 13 faktu a jestli jich tolik dám tak si normálně zatleskám:-D 
Upozornění: Nepřebírejte si prosím některé fakty tak jako ,že jsem úplně retardovaná! Děkuju:D
Jinak taková menší poznámka, vůbec nevím proč jsem k tomuhle článku dala právě tuhle fotku kaktusů, ale musím se přiznat, že se mi takhle focené kaktusy začali líbit a tahle fotka mi přišla hrozně epická. :-D

1. Skoro pokaždý když poslouchám písničky ve sluchátkách se dívám kolem sebe a připadá mi to všechno kolem mně jako v nějakym videoklipu.
2. Nejradši usínám na boku a to ještě k tomu s dekou jakoby mezi nohama, takže jednu nohu se snažím mít víc venku.
3. Hraju na piáno už přes 7 let, ale tenhle rok jsem přestala.
4. Když si oblíbím některou postavu ze seriálu, chci potom být jako ona. Například když jsem byla strašně zažraná do Pll posílali jsme si s kamarádkami zprávy, kde jsme se na konci samozřejmě podepisovali jako -A. Nejlepší na tom bylo, když jsem napsala, aby ta druhá počkala, že jdu do vany a za 10 minut mi přišla zpráva od -A ,že mně sleduje a ,že ví ,že jsem ve vaně. :-D
5. Jsem docela dost ctižádostivá. Když jsi za něčím jdu tak se proto snažím udělat maximum.
6. Jsem upřímná. Svojí rodině, nebo svým kamarádům vždycky řeknu co mi vadí, nebo co si o tom myslím. Pak jim říkám, že mají být vděční za to, že mají takovou kamarádku nebo dceru ,která jim řekne všechno na rovinu:-D.
7. Jsem hrozný optimista. Když jsem naštvaná, tak se snažím pořád usmívat. Proto mi moje nejlepší kamarádka říká, že jsem žalud. :-D

8. S předchozím faktem souvisí i tenhle. Bojím se ,že mně lidé nebudou mít rádi a proto se snažím furt usmívat, protože na někoho okolo sebe nechci být zlá i když si uvědomuju, že jim je to jedno.
9. Dřív jsem si neuměla dupnout a proto toho několik lidí využívalo.
10. Mám o 9 let mladší ségru. 
11. Chci zhubnout tak aspoň kilo nebo dvě, abych si mohla zase po půl roce dát nějaký nezdravý jídlo z mekáče nebo KFC.
12. Ráda zpívám a vždycky když mám takovou tu večerní náladičku, hraji si na koncert. Což vypadá nějak takhle: Zapnu si reflektor, který nahradí moje stolní lampička. Potom si vezmu "mikrofon" a protože mi moje lampička svítí přesně na skříň je to pak skvělej odraz, který tomu dodává takovou tu atmosféru.
13. Dřív jsem se smála potichu a ostatní se mi za to smáli. No představte si když má člověk záchvat smíchu, je celej červenej a ještě sebou klátí dopředu a dozadu, ale přitom u toho nevydá ani jedinej zvuk. Tak to jsem byla já. :-D
14. Od mého čtení knížek mně odradila moje 1. knížka, kterou jsem přečetla, protože byla naprosto o ničem, vůbec mně nebavila a dočetla jsem jí, protože jsem doufala, že tam bude něco zajímavého. 
15. Hrozně ráda tancuji, zpívám a dělám herectví. Asi tak před dvěma roky jsme si myslela, že jsou to ještě dětské sny, protože být herečkou a zpěvačkou byli moje sny už od dětství, ale pak jsem si uvědomila, že to jen dětské sny nebyli.
16. 15. srpna mi bude 15. 
17. Tím, že mám narozeniny tahle pozdě jsem byla na základce nejmladší holka ze třídy. Trumfl mně akorát jeden kluk, který se narodil o den pozdějš než já. 
18. Okolo 15. srpna bývají poutě a proto jsem si jako mladší prožila den svých narozenin na pouti. V té době jsem to naprosto milovala!
19. Nikdy bych nevěřila, že se mi bude dělat trochu šoufl z kolotočů.
20. Pokaždé před spaním musím sníst jogurt nebo kuličky s mlékem. :-D Už jednou se mi stalo, že jsem asi 4-5 hodin před spaním nejedla a ráno když jsem vstala mně hrozně bolelo břicho od hladu a nemohla jsem skoro ani vstát. Bylo to fakt hrozný. 
21. Jsem závislá na ovoci ke svačině. Zní to divně, ale když si okolo 3 hodiny ke svačině nedám jablko nebo nějaký ovoce začínám pak depkařit. :-D
22. V září půjdu do prváku.
23. Moc nemusím běhání. Hlavně na tělocviku! Když máme běhat napřílad 12 minutovku nebo 10 koleček na čas, stresuju se a připravuji se na to třeba týden dopředu. Jinak kvůli tomuhle stresu nebo strachu (nevím jak přesně to nazvat) už jsem se 3 roky vyvlíkla z toho neběhat 10 koleček.
24. Zase naopak mně baví míčový hry.
25. Měla jsem králíčka jménem Ferda. 
26. Občas mluvím ze spaní. 
27. Ráda si povídám sama se sebou. Taky si říkáte třeba nějaký scénky z filmů když odněkud jdete? Já joo. Nebo třeba uvažuji nahlas. Když dokoukám některý takový film nad kterým musím uvažovat, tak pak si to vždycky na konci musí všechno shrnout a to tím způsobem, že si to pro sebe řeknu nahlas. Nebo když počítám příklad z matiky tak si ho počítám nahlas a to tím způsobem "Takže když sečtu tohle a tohle tak mi vyjde tohle. No a to je správně. ...... Ne to je blbost, to mi zase vyjde něco jinýho." :D
28. Když píšeme nějakou důležitou písemku a jsem nervózní začnu si zpívat nějakou písničku a pak se cítím klidnější. :-D
29. Když už se na něco dívám, radši se na to dívám s titulky než s českým dabingem. Baví mně si zapamatovávat nějaké dobré scénky a pak je opakovat. 
30. To mně dostává k dalšímu faktu a to je ten, že si strašně lehko a rychle zapamatuji nějaké scénky.
31. Nejradši si sama se sebou povídám anglicky. Zdá se mi to hezčí a víc procítěnější než čeština. :-D
32. Hrozně se mi líbí slovenština.
33. Naopak nesnáším němčinu. Přijde mi taková tvrdá a má divný přízvuk. Pech je to, že jsem si jí vybrala jako druhý jazyk jak na základce a i na střední.
34. Mezi moje nejoblíbenější jídlo se rozhodně řadí řízky. Já jsem prostě řízkový člověk. Mohla bych je jíst furt a to hlavně k Vánocům ještě k tomu s bramborovým salátem. Mňam!!
35. Ráda se bojím a proto mám ráda horory.
36. Občas mám takový nálady kdy strašně chci uklízet a někdy pro změnu zase ty kdy se mi uklízet vůbec nechce.
37. Mezi mé né moc oblíbené zvířata patří kočka. Tohle zvíře mi totiž přijde hrozně falešný. 
38. Jednou bych se chtěla podívat do USA a do Francie. 
39. Jsem puntičkářka. 
40. Naprosto nesnáším pocit když mám mastnou hlavu! 
41. Když jsem byla menší musela jsem mít při usínání otevřený dveře, protože kdyby mně někdo napadl ,abych mohla hned utíkat. Teď už je musím mít zavřený, protože pro změnu nechci ,aby se mi do toho pokoje někdo vkradl. :-D
42. Už dlouhou dobu mám chuť na čínu s hranolkami. :-( :-3
43. Jsem strašně citlivá. Já prostě brečím u každýho filmu a třeba i jen u toho když otec obejme svojí dcerku nebo tak podobně. 
44.  Moje mamka když si nechá narůst delší nehty, které se jí nelámou a tak to mám i já. Už 2 holky se mně ptaly jestli náhodou nejsou gelové. :-D
45. Když obědvám tak si jídlo většinou nandavám sama nebo dotyčnému nadiktuji kolik toho chci. Je mi totiž líto jídlo na talíři nechávat a proto to vždycky všechno sním. 
46. Moje nejoblíbenější roční období je jaro. 
47. Když mi bylo asi 7 řekla jsem si, že moje heslo bude "coneproč". Vůbec nevím jak jsem na tohle přišla. :-D
48. Mám docela hodně laků ,ale nesnáším když si musím odlakovávat nehty, proto si je ani tolik nelakuji.
49.Před spaním VŽDYCKY musím mít uklizeno, jinak neusnu a trápí mně svědomí.
50. Ráda chodím na oslavy narozenin k ostatním, ale sama nejsem moc ráda když je pak moje oslava a já jsem jakoby takový ten hlavní bod.

Tak a to by bylo všechno. Nevěřím tomu, že jsem dokázala sepsat 50 faktů ,ale musím se přiznat ,že když jsem začala psát napadalo mně je jich víc a víc. Snad se aspoň někdo z vás dočte až sem, protože mi tenhle článek připadá docela delší, ale zase jsem se snažila určité body rozepisovat, aby to nebylo tak suché. :-) 
Mám Vás ráda, xoxo TeriMiss.
  

6 komentářů:

  1. S 26 sa úplne zhodujem :D

    www.hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Ooo, to s tou kočkou nechápu. :D Kočky jsou zlatý!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím no, dřív jsem je taky měla ráda, ale poslední dobou vůbec. :-D Přijde mi, že se furt někde toulaj a přijdou jen když mají hlad. -_- :-D

      Vymazat
  3. Některé fakty mám úplně stejné a některé mě rozesmály :D Můžu se jen zeptat proč sis zase vybrala němčinu na střední, když ti vadí? Neměli jste na výběr i jiné jazyky?

    Proč se učit španělsky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měli jsme na výběr 7 jazyků a já se právě rozhodovala mezi španělštinou, francouzštinou a němčinou. No a já když jsem byla na té škole na dni otevřených dveří tak tam byla jedna slečna, která chodila také dříve na stejnou základku jako já a ona mi řekla ,že si vybrala němčinu, protože už z ní měla základy apod.. No a já jsem tak to tom přemýšlela a nakonec jsem to udělala stejně jako ona. Řekla jsem si, že tam mám základy, domluvím se sní všude, Německo jako zem mám docela ráda takže proto no. Hlavně to teda bylo kvůli těm základům a pak jsme si také řekla, že kdyby se mi líbil nějaký jiný jazyk tak se ho můžu učit jako samouk. :-) Jinak jsem ráda, že ti některé přišly vtipné:-D:-)

      Vymazat