pátek 17. července 2015

#6 TIP: Co dělat, když je 'letní' nuda.


Znáte hlavně v létě ten pocit když vás přepadne nuda a sakra nevíte co dělat? Mně se to stává celkem často. Doufám, že je tu někdo takový komu se to stává taky. Dneska mám pro Vás pár tipů na to co dělat:) Tenhle článek už jsem psala asi před 3 měsíci a byl to jeden z mých prvních článků. Napadli mně teďka i další tipy a sama si myslím, že se ten článek v tuhle dobu jsem hodí víc jak předtím.:)

° Zkoukněte film nebo zkoukněte znovu sérii vašeho oblíbeného seriálu. To je asi nejčastější rada, kterou v těhle článcích budete číst a proto ani mně tu nesmí chybět. Navíc i tím určitě tak zabijete aspoň na 2 hodinky čas. 



° Ukliďte nebo předělávejte. Pusťte si písničky a vrhněte se do toho! Seberte si věci ze země, vytřete si, utřete si prach.. A nebo si ho nějak předělejte. Já mám občas to, že když se podívám na Room tour videa u jiných YouTuberek pak chci mít nějaké věci v pokoji jako ony. Takže jestli si myslíte, že Vám v pokoji něco chybí nebo naopak přebývá tak s tím něco udělejte.


° Čtěte. To je taky rada nad zlato. Prostě si vezměte nějakou oblíbenou knížku a pořádně se do ní ponořte. Navíc si rozvíjíte svojí slovní zásobu. 

° Vyražte ven. Vytáhněte kamarády a zajděte si někam na zmrzlinu, nebo se jen tak procházet.. to už je jedno. A když nemají čas? To přece vůbec nevadí. Jděte do ulic sami, dejte si sluchátka do uší a kdo ví třeba někoho potkáte, nebo si něco pořídíte. To přece taky není na škodu.


° Zasportujte si. Vezměte si in-line brusle, nebo kolo nebo prostě jen pohodlný boty a běžte si zaběhat.


° Natáčejte. Já třeba když se nudím, vezmu si telefon a vloguju. Jsou to prostě úplně random vlogy, kde říkám co jsem udělala, co se děje a co se bude dít apod.. Pak se tomu vždycky směju když si to přehrávám:-D. Je to prostě jen na Vás, co budete chtít točit. Možná to bude natolik dobrý, že se rozhodnete rozjet Vaší kariéru YouTuberky. 


° Experimentujte. Znáte mísu toho co cukrář nevyhodil? Je to vlastně to, že si vezmete nějaké jídlo, které zrovna doma najdete a nějak to dohromady smixujete. Možná Vám to bude tak chutnat, že vymyslíte nový a dobrý recept! 


A to je koneeec. Doufám, že něco z toho zkusíte, když budete úplně zoufalý z toho ,že nemáte co dělat a ,že vám moje tipy pomohli.

Co děláte Vy když se nudíte?:)
xoxo TeriMiss.

  

12 komentářů:

  1. jo, to znám, vždycky když se nudím, tak taky jím.. :D to je hrozný... ale ty knížky ty jsou ejlepší, to dělám asi vždycky, když se nudim.. A mísa toho, co cukrář nevyhodil, to mě nenapadlo, to někdy zkusím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já, to každých 10 minut ani ne běhám do ledničky jestli tam něco nepřibylo:-D Dobře, když tak se potom ozvi jak si dopadla:-D:-)

      Vymazat
  2. Taky zaháním nudu jídlem :D A nebo naopak cvičím. Nebo zasednu k počítači, nasadím sluchátka a koukám klidně i několik hodin na seriály :D

    www.meadelaida.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se držím spíš tedy u seriálů, než u filmů:-D Jinak to stím jídlem je to to samý:-D:-)

      Vymazat
  3. Pěně napsané. S tím jídlem to mám taky :D Když jsem v Dánsku tak je to OK, jelikož doma nemám žádné nástrahy ale u rodičů v Praze to je teda boj :D Nejde prostě odolat !

    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:-) Asi tak. Já to mám ,že doma se držím ,ale pak u babičky .. to prostě nejde:-D

      Vymazat
  4. už som videla viacero takýchto postov, no tvoj sa mi naozaj páčil najviac :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  5. Super článek, Teri ♥ Skoro všechny věci dělám, ale nikdy mě nenapadlo se ze srandy jen tak natáčet. Asi začnu pro sebe vlogovat, to je great idea :D A uklízení pokoje mě teprve čeká.

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu!!:)♥ Joo začni, je to hrozně fajn. Já tím zabíjím čas skoro furt!:-D Hodně štěstí do uklízení!

      Vymazat
  6. když se nudím, čtu si, sem venku, koukám na filmy/youtube :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat