středa 15. července 2015

Co miluji na létě ? ♥ | Teri


Taky vám přijde, že léto strašně rychle utíká? Prostě jako by bylo čtvrt roku teplo a další zbylý rok zima.-_-:-D Jinak dneska je středa a tudíž tu máme i nový článek. O tomhle článku jsem dlouho přemýšlela jestli ho vůbec vydám. Já ho vlastně psala nějak na začátku června ještě před tím než léto začalo. Nakonec jsem se tedy rozhodla ,že jo, protože proč ne? Takových článků není nikdy dost.

° Letní noci
- Na létu především miluji teplé, letní noci.. Hlavně když jsme někde na dovolené v cizině! Hlavním důvodem je asi to, že je večer hrozně příjemně + mně hrozně baví chodit takhle někam. Třeba jít se podívat do rušného města, nebo jen na noční procházku ke klidnému moři. Ta atmosféra je prostě úžasná!



° Outfity
- Mně se celkově outfity vždycky lepší vymýšlely přes léto. Tam je totiž tolik kombinací toho co si na sebe můžeme vzít. Hlavně nemusím nějak hrotit to jakou bundu si vezmu, jakou mikinu apod.. takže to mi dost šetří čas. Za mně plus v létě je to ,že všechno lépe stíhám. Jinak taky se
 vám letošní léto strašně líbí bohémský styl a delší kimona? :3



° Osvěžující pití
- Co mně taky na létě těší je velký výběr takovýhle osvěžujících pití. Já nejvíce piju přes léto hlavně ledovou kávu. Ta mně nikdy neomrzí. Prostě led, zmrzlina a káva!! Další taková chuťovka je rozhodně Bubble tea. Mimochodem pili jste už někdy okurkové nebo melounové pití? Ono to sice zní docela divně, i já jsem se nad tím křenila když mi to mamina řekla, ale když jsem to ochutnala nebylo to tak špatný. Hlavně je to hodně osvěžující.


° Ovoce, zelenina a "sladkosti"
- Ananas, meloun, jahody! Ty mi v létě chutnají nejvíc! Když si dám potom třeba jahody na podzim nebo v zimě, nezdají se mi tak dobrý.:-D A samozřejmě sem patří i různé nanuky a zmrzliny, kterých v létě není nikdy dost.



° Voda
- Hlavní výhodou léta je, že si bez problému můžeme skočit někam zaplavat. Ať už je to bazén, jezero, moře a nevím co ještě.. to je totiž vždycky super:-)



° Opalování 
- Skoro všichni přeci chceme chytnout nějakou barvu a to nejlépe tu hnědou. A kdy jindy se můžeme opalovat než-li v létě (nebo občas už i na jaře) ?



° Dovolená
- Takovým dalším plusem jsou prostě o velké dvou-měsíční prázdniny výlety někam do zahraničí nebo klidně i jen cestování po republice..A tím to se dostáváme k dalšímu bodu což jeee:



° Prázdniny
- Kdo by se netěšil na prázdniny? Hlavně je klid, můžeme dlouho spát, nejsou (skoro) žádný povinnosti a různý takovýhle věci, které trpíme školní rok.



Co máte na létě nejradši vy? :-)
xoxo TeriMiss.

  

20 komentářů:

  1. skvělý článek :)
    já taky miluju léto :) a zní to divně, ale i moji brigádu. Pracuji na koupališti jako plavčík :) vždycky potkám známé a poklábosíme :) brigáda nad zlato! :))

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:-) Jinak vůbec to nezní divně, to já zase říkala, že ráda chodím do školy a kvůli ní jsem se netěšila na prázdniny:-D Věřím, že to musí být super:-) Taky se docela těším až si za rok najdu aspoň o prázdniny nějakou doufám, že dobrou brigádu, abych o ní taky mohla říct to co ty! :-)

      Vymazat
  2. Super článok! Články tohto typu patria medzi moje najobľúbenejšie :) Ja mám na lete najradšej asi to voľno a žiadnu školu :D

    www.hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu:) Já na tomhle létě taky! Fakt to bylo možná po prvý kdy jsem se takhle těšila na prázdniny a na volnoo. :-D

      Vymazat
  3. Velmi krásný článek :d léto miluju nadevše. .i když ty 40C vedra jsou moc :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu:-D:-) To teda! Občas je to až k nevydržení a vážně lituju ty lidi, kteří třeba nemůžou si jít někam zaplavat:-/:-D

      Vymazat
  4. Super článek, Teri! Já vlastně s každým bodem souhlasím, vystihla jsi to za mě :D Ale stejně mám radši zimu.. :D


    Gold Tattoos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Peggie!:-) Joo taky jsem si říkala a myslela si, že mám radši zimu akorát já mám ten problém, že když je zima tak chci teplo a když je teplo tak chci zimu..proč ne :-D

      Vymazat
  5. Taky miluji letní noci. Nejraději se vydám někam, kde je pěkný výhled a pozoruji jak je všude všechno osvětlené. Ledovou kávu mám taky ráda. Melounové pití jsem už měla, ale okurkové mě teda moc neláká. :-) Velmi pěkný článek.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takový ty velkoměsta ,kteří jsou osvětlený jsou večer strašně nádherný! Nevím proč, ale vždycky když to pozoruji a je tam nějaká taková ta 'chvilka' tak si připadám jako v nějakým filmu, jak to tam občas taky bývá:-D Chápu, mně když to mamča řekla tak jsem taky na ní koukala jako že "Co, to existuje?" a vůbec jsem si neuměla představit jak to asi musí chutnat, ale potom když mi toho dala napít tak mně to samotnou překvapilo:-). Jinak Ti děkuju:-)

      Vymazat
  6. Léto je pro mne čas odpočinku a relaxu. Alespoň do doby než budu full time pracovat a brát si dovolenou :D Když na to pomyslím, užívám si každého dne !

    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sice nechodím ještě do práce, ale do školy a také musím říct, že si užívám každého dne než to zase začne:/ :-D

      Vymazat
  7. Skvělý článek :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/vybarvi-se-3-tyrkysova.html

    OdpovědětVymazat
  8. Mě každé léto připomíná nejkrásnější období, kdy jsem ještě neměla žádné starosti a povinnosti a užívala si volna s přáteli, lenošila u vody, chodila na houby, hrála s dědou karty, hádala se ségrou, spala jsem v seně a bylo mi prostě božsky. Teď mám nejšťastnější období, život je krásný, jenom už není tolik času na ty úžasné věci jako dřív <3
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to Ti věřím, už jenom jak si to tady vypsala tak to zní jako odpočinkově užitý léto:-)

      Vymazat