středa 1. července 2015

Život podle Teri #2 ▶︎ GOODBYE SCHOOL, HELLO SUMMER


Měla jsem strašnou chuť psát a tak jsem si řekla, že bych mohla napsat jeden takový random článek. Konečně tu máme 1.července což znamená, že oficiálně začaly prázdniny! Huráá!
Já už jsem se na ně nemohla dočkat, hlavně na to, že se konečně vyspím:-D

Můj běžný den o prázdninách : 
spát
jíst
spát
spát

Včerejškem se vlastně zavřela taková ta jedna cesta a to je v mém případě "Základní škola" a pak hurá na Gympl. Fakt se teď bojím abych to nějak nezakřikla! 

Jak jste si vy užili poslední dny ať už na základce, nebo v prváku, nebo na střední.. kdekoliv? :)

Já jsem teda kupodivu ani nebyla tolik nervózní, ale zase se mi do školy ten poslední den vůbec nechtělo. Chtěla jsem to už mít rychle za sebou :-D. Byl to vlastně poslední den, takže ukápli (i klukům) nějaké ty slzy, ale zase ne moc. Náš učitel nám říkal takový menší proslov a pár z nás řekl co mu na nás bude chybět a víte co řekl mně? :D Že mu bude chybět můj úsměv.. Prý si všiml, že jsem se za ty 4 roky na něho ani jednou nezamračila! :D Což jako vůbec nebyl účel, nějak držet to, že se na něho nebudu mračit, ale prostě to se nedalo mračit se na něho. I když jsem třeba měla problém, že jsem třeba nepřinesla omluvenku tak jsem to řekla s takovým nevinným úsměvem, ale furt to byl úsměv takže ten se taky počítá! Prostě jsem žalud no. :-D Jinak taky se vám musím "pochlubit" ,že já se nějak extra nemaluji, ale přišla jsem na takové pěkné líčení a musím říct, že nevypadá ani moc přeplácaně a zvýrazní vám oči! A to vlastně byl můj účel, protože jak už jsem někde v článcích předtím psala,že já mám problém namalovat si jakkoliv oči, protože je mám velký a ještě k tomu modrý takže je to docela hardcore, ALE možná už jsme přišla na tvar linek, který mým očím docela lichotí! Fuu:-D No dobře a teď dost řečí o mých očí a bla bla.. 

Přidám vám sem pár fotek z mého posledního dne, nefotila jsem se sama takže fotky jsou vždycky s někým. Jinak taková poznámečka..Taky nesnášíte podpatky? Já ani neměla nějak přehnaně velký, stejnak jsem si ,ale myslela, že se na nich zabiju nebo si udělám nějaký zbytečný trapas! (Kdyby jste se ptali ne, nezabila jsem se a naštěstí žádný trapas se mi nestal.:D)


Ještě jedna taková připomínka, kterou bych vám chtěla říct: Nám při šerpování hrála nějaká hudba a zněla jako z nějakých "Her o přežití", no tak to bylo docela vtipný a pak když odcházíme tak tam najednou skočí "I'm not the only one." Proč ne, že? -.- :D 

Užívejte si prázdniny a pamatujte ŽÁDNÁ ŠKOLA A POVINNOSTI HOĎTE ZA HLAVU ! ;) Tím se řídím já a občas to beru tak vážně ,že za neplnění těch povinností mi jedna přilítne, ale pšššt! ;) :D 

BTW: Založila jsem si novou rubriku nebo spíš štítek s názvem "Life by Teri". Přišlo mi fajn jednou za čas přidávat tam takový články z mého normálního života apod.. :-)

Mám Vás ráda, xoxo TeriMiss.

  

12 komentářů:

  1. Prajem krásne prázdniny a veľa zážitkov :)

    www.hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Haha, no těš se na gympl :D nee, určitě to bude dobrý :) mám takové články ráda, protože se aspoˇˇn něco dozvím o životě mých oblíbených blogerkách :)
    Hezké prázdniny! A prosím zahrň do svého běžného dne o prázdninách "napsání článku" :D
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, snad bude. :/ :) Taky si pořádně užij prázdniny a jinak Ti moc děkuju! Dobře, určitě je tam zahrnu:-) jsem ráda, že aspoň někdo takové články čte, protože mně baví je psát:-D

      Vymazat
  3. S úsměvem jde všechno líp. :-) Poslední dny v devítce byly smutné. Byli jsme dobrá parta a každý šel jinam. Na střední to bylo veselejší. Ten pocit, že už nikdy nebudeš muset jít do školy (Pokud se někdo nerozhodl jít dál) byl skvělý. Užij si prázdniny. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda:) doufám, že i já dny na střední budu mít veselejší a budeme dobrou partou. Moc děkuju i ty užívej! :-)

      Vymazat
  4. Rozhodně si užij prázdniny a podle mě na gymplu to zas tak špatné nebude. :D Já se chystám do čtvrťáku, achjo maturitaa :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, ty taky! :) Noo snad ne :D Jinak to zvládneš! :)

      Vymazat
  5. ja som zatiaľ doma, čakala som, že budem na tom takisto: spať, jesť, spať.... :D ale ku podivu mám programu až až :) tie stuhy sú top! :D uži si prázky :)
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně zatím moje spaní, jezení a pak zase spaní docela vychází ,, ale bůh ví jak na dlouho :-D
      Děkujuu, ty taky! :))

      Vymazat