pondělí 6. července 2015

PRETTY HURTS. | Teri


"Krása bolí" je hodně často slýchaná věta. Každý by na sobě něco určitého rád změnil, ať už by to byla úplná maličkost nebo třeba sebe samu celou. Přiznejme si, několik z nás tu má nějaký vzor podle ,kterého by chtěl vypadat. A vlastně je to jen na každém z nás jak daleko to zajde, nebo co jsme schopni pro to udělat. Já, ale zastávám názor, že každý by se měl mít rád takový jaký je. Někdo má velký nos, někdo zase malé nebo velké oči, ale  N O A C O? S tím jsme se už narodili a to je to co nás dělá originálními. 
Kdybych si já měla určit co bych na sobě chtěla změnit byla by to má pleť, protože stou se něco udělat dá (stejný případ je hubnutí nebo třeba barvení vlasů to taky můžeme v několika případech změnit). Nemůžu říct, že jí mám nějak extra hroznou, protože to tak není, ale zase nějakou bezproblémovou, taky ne. Ani nevím jestli na to je nějaký chirurgický zákrok, ale já se spokojím pouze s přípravky na pleť nebo kosmetičkou.
 K Vánocům jsem dostala sadu přípravků na obličej a to právě na léto. Můj problém je v tom, že mně převážně trápí černé tečky a to v oblasti brady a pak sice méně, ale taky v oblasti nosu. 
Ačkoliv mně trápí černé tečky, tyto přípravky nejsou jen na ně!


Značka Uriage je běžně k dostání v lékárnách. Úplně na pravé straně je hydratační krém ,který je super v tom, že stačí troška a strašně dobře se roztírá. Uprostřed je maska na obličej, kterou jsem ještě sama nevyzkoušela a ,kterou si vlastně i šetřím na právě ty horší dny mé pleti. Nakonec úplně na levé straně je termální voda ve spreji. Slibují, že by měla zklidňovat pokožku, hydratovat a chránit. Ten sprej vlastně bude něco na styl slané vody, protože když jsem si to omylem stříkla do pusy bylo to docela slaný. :-D 
Tohle jsou zatím mojí největší pomocníci na léto. Je fajn, že je to na všechny typy pleti, takže pokud by jste nevěděli po čem sáhnout a lámali si hlavu s tím, že vám nic nepomáhá určitě není na škodu vyzkoušet právě tohle. :) 

Co by jste rádi na sobě změnili vy? Napomáháte tomu nějak? :)
xoxo TeriMiss.

  

4 komentáře:

  1. Ja mám teda dosť hrubé obočie a veľký nos, ale nevadí mi to... Podobne ako ty som toho názoru, že práve to nás robí jedinečnými. Mala skôr problém s nezdravým stravovaním, no v priebehu niekoľkých mesiacov sa mi podarilo môj jedálniček od základov zmeniť a teraz je to už všetko v poriadku :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Já mám taky u nosu takovou větší pihu, kterou měla teda i moje prababička takže to mám asi po ní ,ale je to věc která dělá mně mnou a nejsem proti tomu. Jinak ti fandím, že ses s tím dokázala poprat! :-))

      Vymazat
  2. Černé tečky mě taky trápí, ale už ne tak moc jako když mi bylo 13. To jsem je fakt měla černé, teď už jsou na nose hnědé a nejdou tak moc vidět, doufám. :D Termální voda se hodí do takových horkých dnů jako jsou teď, takže ji určitě používej :))

    Květinová Voda Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem měla jedno období kdy to prostě asi fakt bylo tou pubertou, že jsem měla celej můj obličej "zaflákanej" různými pupínky apod.. to bylo fakt hrozný! :-D Teďka už je to lepší, ale přece jen by bylo fajn mít bezchybnou pleť :/ :-D

      Vymazat