středa 8. července 2015

RECENZE - Balea Odličovací Tampony S Olejem

Jak už jsem v haulu slibovala konečně tu máme po docela dlouhé době další recenzi a to zase na výrobek od Balei. Opravdu hodně jí v DM s mamkou kupujeme mimochodem:D. 


Název: Balea odličovací tampony očí s olejem
Cena: cca 35kč (50 kusů)
Popis: Tento výrobek od Balei slibuje odstranění i voděodolného make-upu. Obsahuje rostlinný olej, vitamín E a vitamín C. Pečuje o citlivou pokožku kolem očí. Je bez alkoholu, obsahu parfému a minerálního oleje. 
Můj názor?!: 
° Balení - Mně samotné tohle balení celkem vyhovovalo. Je malé a v nějaké kabelce rozhodně nezabírá tolik místa. Celý tampon vypadá vlastně jako normální odličovací tampon akorát je o hodně tenčí.

° Vůně - S výrobky od Balei jsem vždycky byla překvapená jejich krásnou vůní, to se ,ale tady u toho říci nedá. Bude to nejspíš hlavně kvůli tomu, že je to olej a dobře víme, že olej není nic moc. 

° Účinky - Co jsem četla recenze ostatních tak jim tyhle odličovací tamponky celkem tolik nevyhovovali. Sama za sebe ,ale musím říct, že mně jo. Bude to asi také tím, že mi nevadilo když moje oči byli trochu mastné, spíš naopak jsem pak měla pocit jako by mi to ty oči zklidňovalo. :D Vždycky jsem si je, ale potom opláchla vodou, abych se mastnoty zbavila což taky nebyl úplně nějaký velký problém. Jinak zastávám názor ten ,že dobře odličují. Párkrát jsem po oku přejela a moje líčení bylo pryč, hlavně výhoda pro mně byla, že to oko tolik nedrhlo. 



Vyzkoušíte je nebo zkoušeli jste? :-)
xoxo TeriMiss.
  

7 komentářů:

  1. Častěji takové recenze! :D :) O tomto produktu jsem vůbec nevěděla, že existuje.. Achjo, fakt mě štve jak já tu Baleu zanedbávám a to ani nevím proč.. Tohle mi přijde jako super vychytávka :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře, budu se je snažit dělat častěji. :D Ještě teďka v blízké době mám v plánu dvě :) Fakt jo? Mně Balea jako značka ještě nikdy nezklamala, takže já jí hodnotím jako jedna z mých nejoblíbenějších značek :) I mně, je to super rychlý odlíčení očí s tím:)

      Vymazat
  2. tak ty vyzkouším! mám něco podobného zase jako odličovač na nehty, co nesmrdí a je to úplně super, doporučuju vyzkoušet :)
    http://plesatazpevacka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odličovač na nehty co nesmrdí by se mi sakra hodil. Děkuju ta tip! :-)

      Vymazat
  3. mě také vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super recenzia, mne tieto tampony vyhovuju z hladiska odlicovania, naozaj velmi rychlo odstrania vsetko make up, ale mam s nim ten problem, ze po pouziti sa mi ten olej akoby dostava do oci a to chvilku sposobuje akoby rozmazane videnie ... 😲

    OdpovědětVymazat
  5. Super recenzia, mne tieto tampony vyhovuju z hladiska odlicovania, naozaj velmi rychlo odstrania vsetko make up, ale mam s nim ten problem, ze po pouziti sa mi ten olej akoby dostava do oci a to chvilku sposobuje akoby rozmazane videnie ... 😲

    OdpovědětVymazat