pondělí 13. července 2015

#TAG Summer Favorites

Já vždycky nevím jak ty moje články začít. :-D Takže to asi vezmu starým a dobrým způsobem..
Ahojte všichni, doufám, že si užíváte prázdniny tak dobře jako já:-) 
Dnešní článek bude po dlouhý době zase tag a to letní tag. Připadá mi, že poslední dobou dělám právě články jen ohledně léta, ale na druhou stranu jsou nějaký tagy nebo články směřované právě na tohle roční období takže proč toho nevyužít. 

1) Letní líčení?
° Na letní líčení si nějak moc nepotrpím, ale občas si dávám právě ten bílý stín do toho záhybu oka. Někdy se i snažím trochu víc letnějšími barvami zvýraznit celý look. ( ZDE


2) Letní lak na nehty?
° Stejně tak jako s letním líčením tu byl i článek mých oblíbených letních laků, kde se dozvíte víc.
 ( ZDE



3) Letní rtěnka?
° Asi žádná. Přes léto si rty žádnou rtěnkou nemaluji. Na jiná roční období mám určené barvy rtěnek, ale na léto ještě ne. Nejčastěji tedy používám balzám a nebo obyčejný lesk.

4) Letní šaty?
° Za mně tohle léto asi vítězí nějaké dlouhé šaty, nejlépe s nějakým bohémským vzorem. Tenkrát jsem jedny takové ještě s takovým tím průřezem u jedné nohy viděla v New Yorkeru a vážně lituji toho, že jsem si je nekoupila. :-(

5) Letní doplněk?
° Jednoznačně sluneční brýle a klobouk. Sluneční brýle jsou u mně klasickým letním doplňkem a nošení klobouk jsem si tohle léto dala jako samozřejmost, protože mi přišla škoda ho nějak nepoužít když už ho mám. Jinak klobouk je z Tally Weijl.


6) Letní písnička?
° Dlouho jsem se nemohla rozhodnout jaká, ale nakonec u mně zvítězily tyhle dvě:-)



7) Letní účes?
° Jak jsem již zmiňovala mým nejpraktičtějším letním účesem jsou vyčesané vlasy a to třeba do culíku, do copu, nebo klidně do obyčejného drdolu.

8) Letní vůně?
° Nedávno jsem si koupila sprej, který se jmenuje "Pool party" a já třeba dělám to, že si věci spojuji s ročním obdobím nebo s nějakou situací..Když si třeba poslechnu nějakou písničku, kterou jsem dřív poslouchala, vybaví se mi ta daná situace, která se v té době odehrávala. A tak podobně to mám i s touhle vůní. 



9) Letní plavky?
 ° Už delší dobu se mi líbí plavky bez ramínek, takže vlastně takový ten pruh přes prsa. Já na léto asi preferuji bílou, černou nebo neonovou barvu plavek. Na té bílé se mi líbí, že když se opálíte tak to hezky vynikne. 


(Jinak tyhle plavky jsou božíí!!)

A vaši letní oblíbenci? :-)
xoxo TeriMiss.

6 komentářů:

  1. Super tag. Moc se mi líbí, asi si ho půjčím pokud to nebude vadit :D A ty EOSy ti závidím, haha :/ :D A Leon On je boží song :D :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevadí, klidně si ho vypůjči:-D:-) Přesně, poslouchám ji furt dokola a ještě mně neomrzela!!:-D

      Vymazat
  2. Moc pěkný letní tag. :-) Přes léto taky rtěnky moc nepoužívám, většinou si vystačím s nějakým balzámem. Co se týká plavek, tak ty na fotce jsou naprosto dokonalé. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju!:) Viď, mně se na nich strašně líbí ten střih a ty jednotlivé barvy!! :3:)

      Vymazat
  3. Skvelý tag! A tie plavky na fotkách sú úžasné :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat