pátek 7. srpna 2015

RECENZE - Balea ochranný sprej na vlasy

Ahojte, jak se máte? :-) Venku už je zase teplo, což je docela fajn, ale já v takových vedrech preferuji déšť, který tu zatím u nás nebyl. :-/

V poslední době jsem si začala žehlit vlasy, ale ne nějak rapidně hodně každý den, ale pouze někdy. Moje vlasy jsou totiž občas jak utržené ze řetězu a když si myji hlavu především večer tak občas prostě nemám zrovna čas si je vyfoukat a proto se mi potom nějak zdeformují a někdy je to dobrý, ale někdy rozhodně ne! Proto když někam jdu (a nedělám si zrovna culík nebo nějaký vyčesaný účes, který přes léto preferuji nejvíc) tak si často snažím vlasy nějakým způsobem narovnat a, protože nechci, abych je měla hned zničený a slabý tak jsem si pořídila ochranný sprej na vlasy, který jste mohli zaregistrovat i v mých nákupech. 

O tom to přípravku bude po delší době dnešní recenze. :-)

Název: Balea Trend It Up ochranný sprej na vlasy
Cena: okolo 50,- (200ml)
Popis:
Můj názor?!:
° Balení - Balení je pro mně úplně normální. Jako jakákoliv lahvička od spreje. Pokuď mám brát i formu vstřikování tak tou je rozprašovač. Já sním mám pořád trochu problém, protože to pokaždé když si to chci stříknout na nějaké místo, stříknu vedle a to hlavně kvůli tomu, že i ruku si docela lámu, když si to chci stříknout třeba na zadní vlasy. 

° Vůně - Já nevím jestli to tu mám zase psát, ale tento přípravek od Balei opět voní úplně božsky. Sice nikde není napsáno jak to voní, ale mně to připomíná jablko. 

° Účinky - Když jsem si tento sprej kupovala, ze začátku jsem ho vůbec nepoužívala. Začala jsem ho používat až teďka poslední dobou a účinky mi byli celkem jasné. Pokaždé když jsem si to do vlasů stříkla  jsem měla vlasy mokřejší, což je asi úplně normální no a pak jsem začala žehlit. Všimla jsem si, že po žehlení jsou vlasy krásně jemné, docela lesklé a vůbec nejsou zplihlé. Vůni jablka jsem na nich cítila ještě po dvou hodinách, sice méně, ale byla tam. Jinak když jsem si tam ten sprej dala a pak jsme si žehlila vlasy tak můj taťka na mně 'Ty máš nějaký tmavý vlasy ne?'. Možná je to tím, že ten sprej je mokrý a pak na vlasech zůstává, nebo nevím :-D. Sprej jsem si především kupovala kvůli dobrému pocitu, aby se mi vlasy neničili a musím říct, že u mně určitě obstál. 

Ke konci se chci ještě omluvit, že poslední dny články nevycházeli vůbec. Budu se to snažit napravit a články by od teď měli vycházet už pravidelně. Kdyby ne, v levém menu bude napsáno od-do budou nějaké pauzy, kterých doufám nebude moc. :-)

Máte rádi přípravky od Balei? :-)

xoxo TeriMiss.
  

8 komentářů:

  1. Vypadá skvěle
    terina98.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Super recenze, Teri! Po spreji jsem už pokukovala a pořád jsem nevěděla, jestli koupit.. Po tvojí recenzi už je rozhodnuto :)

    Beauty Products | Summer 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsem Ti pomohla, Peggie! Děkuju:-)

      Vymazat
  3. wau, nikdy by som neverila, že takýto sprej od Balea bude aspoň trochu fungovať, ja mám jeden ochranný od Avonu a vôbec ho nepoužívam :D
    pozývam na giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Pořídila jsem si teď nově kulmu a tak přemýšlím, jaký přípravek na ochranu si vybrat. Děkuji za tvou recenzi, asi nakonec zvolím tento :)

    OdpovědětVymazat
  5. vypadá dobře:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat