středa 27. května 2015

Jaké aplikace na mobilu nejvíce používám? | Teri

Zdravííím, hlásím se se středečním článkem, který bude jak už jste podle nadpisu mohli zjistit "Jaké aplikace na mobilu nejvíce používám?". Tenhle článek jsem viděla spousty blogerek a přišel mi docela v pohodě, tak jsem se ho rozhodla udělat i tady. :-)

°    Začnu aplikací, kterou používám nejvíce a to je Instagram. Pokaždé když se ráno vzbudím a i večer když jdu spát (občas i ve škole) se podívám co je nového. Vlastně tam sleduji především celebrity a ani sama tam nic moc nedávám:-)

°    Jako další je to Messenger a Viber. Na obou jsem skoro často jelikož na Viberu si píšu s kamarádkou a spíš s rodinou. Na Messengeru zase různě s dalšíma lidma. Třeba pro mně je i Messenger lepší v tom, že vlastně nemusím chodit kvůli odepisování na Facebook, kam teda ani tak moc nechodím, jenom třeba při výjimkách (nuda ve škole :-D).


°    Do poznámek si píšu skoro furt (ten kalendář je tu proto, jelikož v mém mobilu jsou poznámky právě v kalendáři) .Například když něco zapomenu na druhý den udělat a už jdu spát, napíšu si to do poznámek abych na to nezapomněla. Musím uznat, že mi to hodně pomáhá a náš učitel už se na mně tolik nezlobí, protože jsem u něho známá tak, že nic nenosím v čas. :-D


°    Pak tohle koště Clean Master, které vlastně pročišťuje celý telefon. Fuu, ještě že takhle aplikace je,. Jelikož když se odhodlám, že budu na "chvíli" na mobilu tak ten pak div neshoří. :-D 


°    TrackID!! Skvělá aplikace, která vám zjistí písničku když nevíte jak se jmenuje. Je tam vlastně i seznam těch nejposlouchanějších písniček ve státě jaký si vyberete. Já třeba i kvůli jedné písničce běhala po krámě jak blbec s telefonem u stropu a zjišťovala písničku, která právě hrála... Proč ne že? :-D



°    Pak samozřejmě všemi známé Youtube, kde poslouchám písničky taky především ve škole, nebo když někam jedeme. :-)


A hry? Ty žádné nehraju. Dřív jsem hrála Poua a Subway Surfers, ale ty jsem si odstranila, protože mi to zabíralo hrozně místa. Ano, asi tyhle aplikace používáte úplně všichni...Chtěla jsem to udělat nějak zajímavější, ale pak mi došlo, že zase s tím nechci nějak přehánět a nedávat jsem aplikace, které třeba moc nepoužívám.. Protože tohle jsou opravdu ty používané ze všech nejvíce! Jinak potom ještě používám počasí, které neni aplikace, ale widget. Nebo je widget taky aplikace? .. Já nevím..

Jsou zde aplikace, které používáte i vy? Jaké používáte nejvíc ? :-)

Zatím se mějte hezky, uvidíme se u dalšího pátečního článku! :-)
         xoxo TeriMiss.

8 komentářů:

  1. kromě track id mám uplně všechny :P :D
    a jsou fajn :)

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  2. Instagram a Snapchat jsou pro mne jedničky, co se fotek a tak týče. Jinak nejpoužívanější je asi trapně mesenger.
    Lumiere of Fashion

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snapchat kdysi byl taky jedním z mých oblíbených, ale jelikož mám zaplněnou celou paměť tak se mi tam nevejde! Sakra..

      Vymazat
  3. Instagram je asi moje nejoblíbenější aplikace a potom ještě twitter. :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Twitter sice mám, ale vůbec tam nechodím jelikož se tam moc nevyznám:-D

      Vymazat
  4. Instagram je závislost! :)

    Ela

    OdpovědětVymazat