pondělí 1. června 2015

PROČ VĚŘÍM NA DUCHY ? aka Paranormal TAG. - PART I


Vítám vás u pondělního článku, kde vám na začátek přeji pěkný den dětí. :-D :-) 
Dnešní článek bude celkově o nadpřirozenu. Chtěla jsem to udělat jako samotný článek, ale pak jsem našla TAG ,který se tohohle týká takže jsem to chtěla trochu obohatit.
 Ano, vím ,že jsou teďka poslední dobou samé Tagy, snad vám to až tak tolik nevadí a kdyby jo tak se nebojte, protože do budoucnosti to tak nebude. :-) 

PS: Hlavně mně po tomhle článku neberte za nějakou úplně divnou ..Děkuju :-D

1. Jsi citlivá na nadpřirozené ? 

° Musím říct, že i docela jo. Stali se už věci, které do teďka nevím jak se stali a furt si myslím, že u nás doma prostě někdo ještě je. 

2. Věříš na duchy, anděly strážné a podobně? 

° No tak na duchy určitě věřím, ale na anděly strážné... to nevím. Ještě nic mně nepřimělo na ně začít věřit.


3. Už sis někdy nechala předpovědět budoucnost? Pokud ne, udělala by jsi to?

° Budoucnost jsem si ještě předpovědět nenechala, ale dost o tom poslední dobou uvažuji. Moje teta si jí totiž několikrát nechala věštit u jedné věštkyně a to co jí předpověděla se opravdu stalo, takže to není žádná podfukářka! Ale ano, asi bych to udělala:-)

4. Už se ti někdy stalo něco co sis nemohla vysvětlit? 

° Ano!! Co to bylo? (PART II)

5. Věříš v boha?

° Ano věřím. Sice se nechodím modlit někam do kostele nebo tak podobně, ale myslím si, nebo spíš vím, že prostě je. Už jako malá jsem na něho věřila, protože když jsme hráli člověče nezlob se tak jsem chtěly vyhrávat nad rodiči a vždycky jsem se tak trochu potichu prosila k bohu, aby mi padla ta strana kostky, kterou jsem potřebovala. Na 80% vždycky padla. Od té doby jsem na něho začala věřit opravdu.

6. Máš strach ze smrti?

° No, tak tady na tu otázku jsem nikdy neznala a vlastně ani odpověď neznám. Ale zase musím říct, že se třeba bojím těch smrtí typu přejetí auta, strčení z okna....

7. Máš nějaké ochranné rituály nebo předměty, které v určitých situacích používáš?

° Rituály nemám, ale vždycky když se něčeho bojím vezmu si na krk řetízek se křížkem a pak už jsem klidnější. 

8. Co je pro tebe "zlo" ? 

° Když se řekne pojem zlo.. tak se mi svým způsobem vybaví především lidi, který prostě jsou něčím zlý ať už je to třeba faleš, nebo lhaní.. takových vlastností je opravdu hodně.

9. Už jsi někdy žila?

° Jako v minulém životě? Myslím ,že ano. Občas mně i zaráží, když mám třeba takový ten pocit Deja vu, což je pocit, že se už něco stalo i když třeba nestalo.. Co když se to třeba stalo vtom minulém životě?

10. Existuje na vše vysvětlení?

° Je opravdu hodně věcí, které se nevysvětlili .. Takže určitě ne.

Tento článek bude rozdělen do dvou částí z čehož tahle první je tenhle Tag a jako druhá část bude jaké mám zkušenosti s duchy.. Proč na ně vlastně vůbec věřím, co se mi stalo... Jinak tenhle článek by byl hrozně dlouhý a pak by to několik z vás třeba nepřečetlo, jelikož si myslím, že tohle téma je celkem zajímavé:-)

Hrozně ráda bych si chtěla přečíst i vaše odpovědi na tyto otázky nebo aspoň celkově k tomuto tématu co si o tom myslíte a pokud taky věříte.... Do komentářů mi je rozhodně napište! 

BTW: Slovo "duch" se fakt blbě skloňuje:-D

2 komentáře:

  1. JÁ bych si asi budoucnost vyvěštit nenechala. Tak nějak jsem ráda, že nevím, co se stane a vše tak bude překvapení. I když ne vždy třeba dobré. :) Já tedy na duchy nevěřím, zatím mne nic nepřesvědčilo, abych věřila.
    Lumiere of Fashion

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych se rozhodla nechat si jí vyvěštit, tak bych nechtěla znát to né vždy dobré.. to ne :-)

      Vymazat