pondělí 20. července 2015

Just cosmetic W I S H L I S T

Ahojte všichni! Dnešní článek bude opět wishlist. Na mém blogu se do teďka objevili pouze dva a to s oblečením a druhý byl s dekoracemi. Jelikož se mi nahromadili věci, které bych svým způsobem i potřebovala, protože mi dochází tak jsem se rozhodla udělat další wishlist a to tentokrát jen kosmetický. 
Taky máte problém, že když se Vás někdo zeptá na to co by jste třeba chtěli k narozeninám, k Vánocům.. tak si zrovna v ten moment nevzpomenete? Já to mám takhle furt a proto je pro mně jedinou záchrannou dělat takovýhle wishlisty!:-D

Jako první mně napadá ,že bych potřebovala nebo spíš chtěla nějakou rtěnku v barvě mých rtů. Takže vlastně takovou rtěnku, která mým rtům dodá takový ten přirozený odstín.. Mně napadají rtěnky od Miss Sporty nebo od Essence, protože jsem s nimi docela spokojená. Někdo si možná řekne 'Joo Miss Sporty, ta je nic moc.' ,ale mně přijde, že zrovna rtěnky mají dobré. Navíc rtěnky od Miss Sporty strašně krásně voní a ta vůně mi hodně připomíná meloun.

Jako další věc jsou černé stíny nebo nějaké tmavé, ale při nejlepším asi ty černé. Teďka si možná někdo řekne 'Černý stíny? Na léto? Panebože.' ,ale nebojte ..mně se spíš hodně líbí, když jsou stíny naneseny ve vnějším záhybu oka, takže je to takový přirozený přechod. Podle mně to vypadá přirozeně a pěkně, oko vám to zvýrazní a hlavně to sluší všem.
(Nějak takhle, akorát s černým stínem)

Další věcí na mém wishlistu je řasenka s gumovým kartáčkem. Když jsem párkrát takovou řasenku s tímhle kartáčkem viděla v drogériích tak jsem se strašně divila co to je za kartáček a ,že vypadá hrozně divně. Asi po měsíci jsem viděla skoro každý článek s řasenkou, která měla kartáček na stejný způsob a každý si jí hodně chválil. Chtěla jsem investovat do řasenky od Benefitu, ale podle mně je ta řasenka hodně drahá a proto jsem se rozhodla, že až mi moje milovaná řasenka od Maybelline dojde, koupím si nějakou takovou normálně v drogérii. 

Poslední dobou mně hrozně uchvátila mint barva. Strašně se mi začala líbit takže já jsem si kvůli tomu změnila téma v mobilu na mint barvu a taky pozadí:-D ,ale to není tak důležité. Mint barva mně hlavně chytla kvůli laku na nehty, který s takovou barvou vypadá podle mně strašně krásně. Já jsem ten lak kupovala kamarádce na narozeniny a fakt lituju toho, že jsem si ho v tý době taky nekoupila:-(.


Mám hrozné dilema, protože mi dochází můj oblíbený korektor od essence. Vůbec nevím jestli si mám koupit stejný, protože mi hodně vyhovoval nebo jestli mám zkusit nějaký nový. (Kdyby jste někdo měl nějaký tip na dobrý korektor, nezapomeňte mi to napsat do komentářů:-)). Chtěla bych tentokrát spíše tekutý (něco jako v tubě a to nanášení na způsob lesku), protože se mi zdá, že se lepší nanáší a roztírá. Je to ,ale pouze zdání, protože jsem takový ještě neměla.


Gel na obočí je v téhle době taky věc, kterou bych chtěla. Já se přiznám, ale takový gel na obočí jsem ještě nepoužívala. Přišlo mi to totiž na moje obočí zbytečné, ale teď bych to potřebovala aspoň na zafixování a ,aby bylo pěkně jednolité. Zase mi do komentářů můžete napsat vaše osvědčené tipy:-).


A jako úplně poslední věc na mém wishlistu jsou barevné linky/stíny. Poslední dobou se mi začali moc líbit a přijdou mi, že obzvláštní a zpestří každé líčení. Určitě se budou hodit na takové ty festivaly a různé tyhle akce. Jedny takové budou i v příštím vydání časopisu Elle, takže docela přemýšlím o tom, že bych si je koupila právě i s tím časopisem.
(4 odstíny - originální zlatý třpyt, sametově purpurový nádech, královská modrá, zelená hlubina)




























A váš kosmetický wishlist? :-)
xoxo TeriMiss.

  

8 komentářů:

  1. ten lak od rimmelu mám :D jinak jdu se ti přihlásit do pravidelných čtenářů, moc hezký blog ! :)
    http://denissebeauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sakraa, to Ti právě teď zavidím:-(:-D
      Děkujuu moc!:-)

      Vymazat
  2. Mintová barvička je opravdu super, taky jsem si ji v poslední době moc oblíbila. Rtěnky od Miss sporty jsem ještě neměla, používám od Essence a jsem spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně rtěnky od Miss Sporty i od Essence přijdou hodně podobné:-)

      Vymazat
  3. Máš skvelý blog, si super len tak ďalej. :)
    U mňa prebieha GIVEAWAY o dve poukážky v hodnote 100$ na nákup. Bola by som rada veľmi, keby si sa zúčastnila. :)

    GIVEAWAY /KLIK/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, takovéhle komentáře opravdu potěší!
      A zúčastním se! :-)

      Vymazat
  4. Super wishlist, Teri! :) Já bych si tu řasenku od Benefitu nekoupila, protože mi je léto vyhodit tolik peněz, když ti třeba za dva měsíce vyschne a už nebude tak dobrá jako když si ji koupila.. A ten mintový lak od Rimmelu je boží, mám ho a miluju ho!

    Summer Reading

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:-) Přesně, mně je to taky blbý vyhodit tolik peněz za takovou řasenku, když hodně podobnou můžu mít 3x levnější normálně z drogérie. To se Ti nedivím! Taky ho miluju i když ho nemám! :-D

      Vymazat