pátek 24. července 2015

New in

Ahojte, jak se máte? Já jsem tak ráda, že ve středu sprchlo. Opravdu jsem to já a i to počasí venku potřebovalo. Dnešní článek vychází hodně brzy a to proto, protože jedeme pryč a nebudeme celý den doma. Bude tu teda několik věcí, které se mi tu za poslední dobu nahromadili. Některé jsou o něco starší a některé zase naopak i ze včerejška.:-)


První věc na mém né moc dlouhém seznamu je tahle béžová kabelka. Jak jsem psala do svého wishlistu myslím chtěla jsem o něco větší a prostornější kabelku. Tahle je pořízená z obchodu 'Pepco' a byla to první věc, které jsem si všimla, když jsem do toho obchodu přišla. Akorát mi trochu nevyhovuje to, že uvnitř kabelky nejsou žádné kapsy navíc, ale zase za 250,- co bych chtěla. Jsem z ní i tak hrozně nadšená:-)


Další věc z téhož obchodu jsou tyhle krajkované bílé plavky, ze kterých mám taky hroznou radost. Nevím jak, nevím proč, ale na tenhle rok jsem měla plavky pouze jedny a to ještě z minulého roku, které jsou, ale i přesto docela fajn. Naopak jsem byla moc ráda za tyhle, protože jsou něco na styl toho co bych od plavek chtěla. Jsou krajkované a jsou bílé. Zjistila jsem, že bílá barva plavek ke mně docela jde a zatím se mi na mně líbí nejvíce. 


A tady vidíte právě ten krajkovaný vzor plavek.


A toto je poslední věc z obchodu 'Pepco'. Mně strašně vyhovuje nosit šedé barvy. Já tak jako nejvíce nosím stejně jen šedé, černé a bílé (nevím proč). No a když jsem tam zahlédla tohle obyčejné tričko tak mi to nedalo a vzala jsem si ho taky. Jinak vůbec tam nechápu to jejich značení. Tohle je tedy M ,ale pak mám od nich ještě jedno tričko a to je S a je mi o trochu větší. Navíc jsem ráda, že je šedý, protože šedých věcí tolik nemám:-(:-D.


Jak jste si již mohli všimnou na mém instagramu tak jsem si pořídila po dlouhé době časopis Elle. Měla jsem strašný depky z toho, že už nemám co na čtení k babičce a tak se taťka slitoval a koupil mi ho. V tom starším vydání byli přípravky od Aussie (v brzké době čekejte recenzi) a v tom novějším byli tyhle retro brýle, ze kterých jsem taky moc nadšená a právě kvůli nim jsem si i vydání pořídila. 


Trochu starší kousek jsou tyhle botky. Nebojte, nemají každá bota barvu jinou ,ale nemohla jsem se rozhodnout tak proto jsem si je vzala v tihle dvou barvách. Také problém byl v tom, že jsem tyto sandálky svým způsobem potřebovala, protože jsem neměla žádné pořádné boty na léto a tím to se škrtá můj další kousek z mého wishlistu. Co mi na nich ,ale nevyhovuje je to, že každá bota je trochu jinak šitá a když jdete dlouhé procházky tak vám z toho noha začne různě sklouzávat ven apod..Tyto sandálky jsou z OK shopu. 


A nejnovější věci jsou ze dneška (včerejška) z New Yorkeru. Tohle vzdušné tílko s krásným vzorem jsem si hrozně oblíbila. Hrozně se těším až si ho zítra (dnes) vezmu na sebe. Hlavní výhodou je pro mně vážně to, že není uplé na těle, ale krásně vzdušné a na léto? Myslím, že skvělá věc.


Tenhle vzor naprosto miluju!


A poslední věc jsou tyhle bílé krajkované šaty také opět ze dneška (včerejška) z New Yorkeru. Líbí se mi na nich, že taky vůbec nejsou úplně na tělo ,ale jsou trochu volnější. Moc se mi líbí i ta bílá barva a tím tak jakoby září. Na sluníčkový dny s těmi sandálky nebo žabkami si myslím super!

A tady můj seznam věcí končí. Snad se Vám něco z tohohle haulu líbilo:-) Jinak mně hrozně deptá to, že je už skoro měsíc prázdnin pryč! Jak, sakra?! Vždyť před chvílí začali. A mimochodem uctívám toho člověka co vymyslel větrák!

Co jste si za poslední dobu pořídili Vy?:-)
xoxo TeriMiss.

  

17 komentářů:

  1. vše je velmi krásne, nejvíc se mi líbí plavečky
    www.terina98.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj. Chtěla bych se zeptat, nevidělas podobné plavky i letos někde? přesně takové sháním letos a nenacházim :(

      Vymazat
  2. Wau, ta taška je TOP :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/balea-trend-it-up.html

    OdpovědětVymazat
  3. ty plavky jsou krásné... taky bych jedny potřebovala ;)
    mojekrutovlada.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem si koupila plavky, ale z Gate takové námořnické, ale ty tvoje se mi moc líbí. A ty sluneční brýle jsou top!

    Unboxing | Dekorativka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou opravdu krásné kousky! Mým favorite budou zřejmě sandálky :) Máš skvělý vkus!

    www.maredifragole.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi líbí ty botky, v bílé i v černé:) A Elle jsem si taky kupovala, hlavně kvůli brýlím;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, brýle tam hráli tu větší roli :-D Děkuju! :-)

      Vymazat
  7. Biele plavky sú super, veľmi pekne na nich vynikne tvoje opálenie! Sandálky sú tiež krásne, niekedy ja dosť ťažké rozhodovanie medzi farbami, tak potom prečo nie obe? :)) Aj ja mám veľmi rada ten vzor, také podobné tričko mám, len mi je dosť veľké, ale inak to je nádherné! :))

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Bílé plavky hlavně kvůli opálení a s těmi botkami souhlasím! Někdy to prostě nejde no :-/ Jinak děkuju!! :-)

      Vymazat
  8. Kabelka za 250 ? To je prostě sen ! A ty botky.. super !
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To samé jsem si říkala i já, když jsem zjistila, že kabelka ani není tak moc drahá. :-) Děkuju! :-))

      Vymazat